Помоћ око избора факултета

1. Stefane koju si srednju završio?

2. Ма ја немам појма шта хоћу ни шта могу... само
    елиминишем факултете ослањајући се на мату и
    физику и неослањајући се на билогију и хемију.

Saobraćajni je ok. Sa ETF-om mislim da imaš šta da radiš posle. E sad, ako upišeš ETF, ne oslanjaj se na neko znanje iz fizike, jer ti praktično ništa ne znači i prvo što ti kažu, nakon što ti napričaju kako su zajebani na ispitu je to da je bolje da zaboraviš sve što si učio/učila u srednjoj. Predznanje iz mate je bitno, ali uz dosta, dosta rada jer mata ti je jedan od najtežih predmeta, a plus ti integrali i izvodi trebaju za fiziku i oet odmah na startu. E da i nemoj da daš ljudima da te naplaše, ima ih dosta koji su sabili prvu još u junu sa jako visokim prosekom, naravno, sve je stvar tvoje lične želje, volje i organizacije.

3. Sa pmf-om možeš da budeš profan ili možeš da radiš negde preko grane za solidnu kintu, sa saobraćajnim ima tu i tamo posla, ali ne znam koliko. Moj trener je pre par meseci diplomirao na saobraćajnom, mogu da se raspitam.

4. Stefane koju si srednju završio?

Gimnaziju, prirodno-matematicki smer... Sad sam 4. godina...

5. Jedan pametan covek mi rece : Sinak kad upisujes fakultet nemoj da razmisljas sta zelis da studiras tj ucis,vec sta zelis da radis i kako hoces da ti izgleda posao. Fakultet se odrobija a ti imas da radis jos 40 godina. Sta da kaze zubar kada skonta da mu ide preko kurca da svaki dan bulji i dzara po necijim ustima. Hoce ga pare stvarno usreciti?

6. Ja bih istoriju ali nema leba od toga

7. ne oslanjaj se na neko znanje iz fizike, jer ti praktično ništa ne znači

Не ослањам се на знање, колико на интересовање. х)

Moj trener je pre par meseci diplomirao na saobraćajnom, mogu da se raspitam.

Ако можеш, кул. :)

8. Stefane ja mislim da ce to onda farmacija tesko ici, mo0races bas da zagrejes stolicu

9. A u gimnaziji se, inace lade jaja, je l' tako?

10. Ладе јаја и чачка нос...

11. A u gimnaziji se, inace lade jaja, je l' tako?

Pa da, to svi ovi što idu u neke desete škole misle. Ali kurac.

12. Мени је гимназија лаганица, данас сам пјевао Остао сам сам од Томе на сред часа и нико ништа. А што се тиче учења 90 % времена сам овде а пролазим 5

13. Naravno da jeste ta tvoja "Višegradska" lolo

14. Пете данам на аватару :)
    Моја вишеградска је једна од цјењених у Бих. Друга ствар што има будала да је кваре.
    Прије 2 године смо урадили биологију најбоље на балкану, оно тестирање.

15. Ma kakvi, Tuzlanska, Sarajevska, Mostarska, Banjalučanska i Prijedorčanska.
    Tuzlanska je najzajebanija ja mislim.

16. Хахахаха, ја ти искрено кажем. Мој брат био у том одјељењу. За награду добили једнодневни у Златибор :)
    А моја професорица изабрана да предаје у оној америчкој средњој у Мостару :)

17. А моја професорица изабрана да предаје у оној америчкој средњој у Мостару :)

E to je jaka rstva. Mogao sam otići tamo, engleski parlam k'o maternji ali nisam.

18. A da svi vi koji postavljate pitanja da li da upisem ovo ili ono i da li ce da mi oteknu muda od ucenja...lepo oladite te glave godinu ili vise dana (koliko je kome potrebno) i obidjete sve potenicajle fakultete koji vas zanimaju i onda odlucite kojim kurcem zelite da se bavite u zivotu. Cim vi imate vise opcija u glavi, znaci da nemate pojma sta vas zanima, vec imate blagu predstavu negde u izmaglici. OTETCICE VAM SVI ORGANI NA FAKSU, cisto da nema zabune, ako hocete da ucite, ako necete skratite muke i sebi i svima po fakultetu (od Mice ubice na salteru do profesora).
    Nije fakultet za sve, a to sto je postao pomodarstvo je vec prica za sebe!
    Ako vas nesto zanima, znacete tacno sta hocete, sta ocekujete i to je to!!!

19. Много добро, сваке године по двоје оду :) из Вишеграда :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.