Помоћ око избора факултета

1. Care, zavisi sta te zanima. Mozda ces i morati da znas hemiju :) Geologija se nekako podrazumeva, ali opet sve zavisi od interesovanja. Nije arheologija bas samo kopanje i nista vise, ali ljudi su skloni jednoznacju.
    Sto se leba tice, nije trazeno zanimanje. Vec godinama je na samom dnu potraznje na trzistu!

2. Upišite ono što volite.

3. Moj ćale studirao etnologiju.
    Kad sam ja upisivao faks, pitao sam ga:-Ćale, šta bi bilo ako bih ti sad rekao da upisujem etnologiju?
    -Sine, rekao bih ti da si budala.

4. Moj ćale studirao etnologiju.
    Kad sam ja upisivao faks, pitao sam ga:-Ćale, šta bi bilo ako bih ti sad rekao da upisujem etnologiju?
    -Sine, rekao bih ti da si budala.

Изгледа да сам и ја будала...

5. Ekonomski fakultet i bog da te vidi!

6. Sto se leba tice, nije trazeno zanimanje. Vec godinama je na samom dnu potraznje na trzistu!

Па сунце му јебем, све за шта сам талентован није у потражњи... На крају ћу још филолошки да упишем...

7. Игњатије, најбоље онда иди на ФОН. Од економије нема 'леба.

8. Spremam se za farmaciju već 3 meseca, hemija i matematika mi izlaze na uši, ženske obline me podsećaju na funkcije i stalno razmišljam o tome kojih sve kuraca ima ten san sapunu. U Nišu na farmaciju upada 60 ljudi, a ako ne budem jedan od njih, idem na elektronski da ga mećem u šteker.

9. Игњатије, најбоље онда иди на ФОН. Од економије нема 'леба.

Или дођи код нас на ЕТФ, имаш ту телекомуникације и рачунарске технике и информатику, тако да мож да учиш до миле воље. Ал' немој мене да пљујеш, ако окинеш годину, или полудиш након пар година. :)

10. StefanBičBožiji
    Spremam se za farmaciju već 3 meseca, hemija i matematika mi izlaze na uši

Размишљала сам пре, једно кратко време о томе, али ми се не свиђа. Пуно одговорности, добро и на медицини је, можда и још више, али ово је жртвовање за нешто што је доста пребукирано, бар овде где сам ја сад, а немаш поштовање које заслужујеш. А и не могу да поднесем неке ствари из те области, тако да сам о томе размишљала скроз кратко. Срећно ти брате.

11. Или дођи код нас на ЕТФ, имаш ту телекомуникације и рачунарске технике и информатику, тако да мож да учиш до миле воље. Ал' немој мене да пљујеш, ако окинеш годину, или полудиш након пар година. :)

Све је то лепо, ал' треба прво да се дође до друге године. :)

12. svi da dođete na građevinu u BL, pa da se bar jednom životu zajebete onako kvalitetno, bez mogućnosti popravka...

13. Сви на ЕТФ! Најтеже су прве три године, ал онда упишеш другу и боли те курац.

14. Срећно ти брате.

Hvala, sestro! :D

Сви на ЕТФ! Најтеже су прве три године, ал онда упишеш другу и боли те курац.

Hahaha, ohrabrujuce! :)

15. Сви на ЕТФ! Најтеже су прве три године, ал онда упишеш другу и боли те курац.

dobar zonfa, jest malo stariji, al' vazda aktuelan...

nego, ovo se stvarno desilo liku na ETF BL... jebi ga kad je položio matematike kod ćelća, sjebo je faks u roku...

16. Све је то лепо, ал' треба прво да се дође до друге године. :)

Извини, е! :)

17. Нато, шта ћеш ти овде? Па још си мала за факултет. :Д

18. Видећеш ти кати дођем тамо и поразбијам ОЕТ и остале скраћенице! :Д

19. Ја ћу тад већ да будем ИНЖЕЊЕР! :Д

20. Опет тај капс лок. :Д Не да се поправити. :Д

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.