Upišite ono što volite.
Moj ćale studirao etnologiju.
Kad sam ja upisivao faks, pitao sam ga:-Ćale, šta bi bilo ako bih ti sad rekao da upisujem etnologiju?
-Sine, rekao bih ti da si budala.
Изгледа да сам и ја будала...
Ekonomski fakultet i bog da te vidi!
Па сунце му јебем, све за шта сам талентован није у потражњи... На крају ћу још филолошки да упишем...
Игњатије, најбоље онда иди на ФОН. Од економије нема 'леба.
Spremam se za farmaciju već 3 meseca, hemija i matematika mi izlaze na uši, ženske obline me podsećaju na funkcije i stalno razmišljam o tome kojih sve kuraca ima ten san sapunu. U Nišu na farmaciju upada 60 ljudi, a ako ne budem jedan od njih, idem na elektronski da ga mećem u šteker.
Или дођи код нас на ЕТФ, имаш ту телекомуникације и рачунарске технике и информатику, тако да мож да учиш до миле воље. Ал' немој мене да пљујеш, ако окинеш годину, или полудиш након пар година. :)
Размишљала сам пре, једно кратко време о томе, али ми се не свиђа. Пуно одговорности, добро и на медицини је, можда и још више, али ово је жртвовање за нешто што је доста пребукирано, бар овде где сам ја сад, а немаш поштовање које заслужујеш. А и не могу да поднесем неке ствари из те области, тако да сам о томе размишљала скроз кратко. Срећно ти брате.
Све је то лепо, ал' треба прво да се дође до друге године. :)
svi da dođete na građevinu u BL, pa da se bar jednom životu zajebete onako kvalitetno, bez mogućnosti popravka...
Сви на ЕТФ! Најтеже су прве три године, ал онда упишеш другу и боли те курац.
Hvala, sestro! :D
Hahaha, ohrabrujuce! :)
dobar zonfa, jest malo stariji, al' vazda aktuelan...
nego, ovo se stvarno desilo liku na ETF BL... jebi ga kad je položio matematike kod ćelća, sjebo je faks u roku...
Извини, е! :)
Нато, шта ћеш ти овде? Па још си мала за факултет. :Д
Видећеш ти кати дођем тамо и поразбијам ОЕТ и остале скраћенице! :Д
Ја ћу тад већ да будем ИНЖЕЊЕР! :Д
Опет тај капс лок. :Д Не да се поправити. :Д
Care, zavisi sta te zanima. Mozda ces i morati da znas hemiju :) Geologija se nekako podrazumeva, ali opet sve zavisi od interesovanja. Nije arheologija bas samo kopanje i nista vise, ali ljudi su skloni jednoznacju.
Sto se leba tice, nije trazeno zanimanje. Vec godinama je na samom dnu potraznje na trzistu!