Помоћ око избора факултета

1. А професор ћу бити, тј. пристати то да радим онда кад не будем имао 'леба да једем. :)
    Не могу да се бакћем са гомилом деце коју не занима то што говорим, мислим да бих излудео.

ХАХАХАХХАХАХА па ти си онда у скоро истој ситуацији к'о ови са опште....који цар, не верујем....најјача је фора што се сви жртвују да упишу то јер имају ту неку професорску слику у глави, а ти од тога бежиш :)))
    Е да, сад ће ПВТ

2. Аlfa, neka ti na prvom mestu bude ono što voliš, to je kod izbora fakulteta veoma važno...Ali, opet razmisli da li ima još nešto što te zanima, da je slično...

Па наравно, мислим имам ја још времена, али не верујем да ћу негде ван Филолошког, ако не упишем ову општу, онда ћу енглески или немачки. Мада то је мање вероватно, кад погледамо реално.

3. I ja sam od petog razreda osnovne znala da neću van Filološkog :))

4. Е, а шта си ти уписала, тј. који смер? Или шта планираш?
    Е то ти је то, кад једном помислиш на Филолошки као избор, то ти је! :)

5. Ja engleski, sad sam treća... I nisam se pokajala :) Znala sam da ću neki jezik, ali na kraju sam se odlučila za engleski...

6. Е баш фино, добро је то кад упишеш то што волиш да учиш, па ти све иде ''к'о из воде'' што каже моја баба :) само цепај!

7. Kažem ti ja, to je mnogo važno... Ma, nikad se ne zna, možeš da upišeš najperspektivniji faks i da ne nađeš posao... A i situacija se stalno menja, čas traže jedno, čas drugo... Naći će se nešto i za nas, jezičare! :)

8. Ма наравно :)
    Е, а чула сам да се на Филолошком развија изванредна способност сналажења у хаосу, тј. да нико на факултету не зна где му је дупе а где глава, па се сви сналазе некако. ЗАто контам имаћу додатне способности кад завршим ;))

9. A to da, naravno :)) Tamo je haos k'o dobar dan :) Hobi ti je trčkaranje sa jednog na drugi šalter, čekanje po sto godina u redu i tako :) Ludnica... :)

10. Потврђујем. :)

Мада сам навикао да уваљујем свашта колегиницама, не умеју да ме одбију.

11. Мислим, услуге и тако то. :))
    Како је ово испало... :)

12. ХАХХАХАХАХХА Стивен, прикривена перверзна душо! А сви у заблуди да си фин дечкић! :))))

13. Joj, Stivene, one jedva dočekaju neko muško, gde da odbiju... :))

14. Али јесам фин дечкић... :)
    То што повремено ухватим да лупам овакве глупости, то је зарад увесељавања народа. Или исхитрености. :)

Joj, Stivene, one jedva dočekaju neko muško, gde da odbiju... :))

То је истина. Само сам ја превише фин.

15. Ajd' da ti verujem, ne znam te... :)

16. Мислим, искориштавам ја њих понекад, чињеница је. Али на погрешан начин, на јако погрешан. :))

Или боље да кажем - глуп.

17. To ti kažem :)) Okreni ti, kolega, drugi list, nije sve u papirima... :)

18. Даћу све од себе. ;)

Одох да спавам сад, лаку ноћ. :)

19. Sad sam pošla da ti kažem laku noć, odoh i ja :)

20. што каже моја баба

ova baba je poznatija na vukajliji i od remorkerove babe! :D

nego djeco moja, moji mili janjci pustite te gluposti ''ja ću upisati ono što volim'', treba živjeti sutra... ono sve ćeš zavoliti kad vidiš da imaš računa nešto raditi, i obrnuto ssve zamrziš kad vidiš da samo sviraš nekoj stvari...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.