Помоћ око избора факултета

1. Upiši svaku drugu osim visoke poslovne.

2. ova baba je poznatija na vukajliji i od remorkerove babe! :D

nego djeco moja, moji mili janjci pustite te gluposti ''ja ću upisati ono što volim'', treba živjeti sutra... ono sve ćeš zavoliti kad vidiš da imaš računa nešto raditi, i obrnuto ssve zamrziš kad vidiš da samo sviraš nekoj stvari...

Mozda tebi poznatija :DDD

Mozda se desi ovaj kontra efekat kao sto si ti napisao, ali brate ako sad nemam samopouzdanja dovoljno da reskiram i upisem to, sta koji klinac onda da se nadam kad upisem taj faks gde ''imam posao'' da cu ga stvarno i nabaviti, kad ce me presisati ljudi koji su samouvereniji i spremniji da dobiju taj posao. Mozda bismo mogli da pricamo o ovoj varijanti ali u Srbiji je sve neizvesno poprilicno tako da ti se isto 'vata.

3. Hoću majko hoću u gradsku čistoću....

4. Ljudi, nešto razmišljam...Vredi li upisati mašinski fakultet?Završavam srednju koja je u vezi sa mašinstvom (maš. tehničar za kompjutersko konstruisanje), prosek mi raste iz godine u godinu, počevši od 3.5 u 1. preko 4.3 u drugoj i trećoj do 4.5-4.8 sada (bar se nadam, na polugodištu sam prošao 4.5)
    Elem, šta mislite, da li se isplati biti mašinski inženjer?
    Ovde ili negde preko grane, tipa UAE, Kanada, ...
    Inače sam prosečan iz matematike, mada mogu da naštrebam, volim mašinstvo, ali ne učim kući skoro ništa, tako da nemam baš razvijenu naviku da štrebam.

5. E, ovako.. Razmišljam da upišem Matematički fakultet u Beogradu, smer Matematika, mislim da bih se odlučila za onaj modul aktuarska matematika, statistika i finansijska matematika. Ima li neko ovde ko studira to ili je studirao u skorije vreme? Zanima me kakve su šanse za posao (po mogućstvu izvan prosvete)? Imam još dosta pitanja, ali za početak ovo, ako nekoga ne mrzi da mi odg.

6. Ти смерови не постоје, ја да ти речем одма! Имаш професорски, рачунарство, теоријска и то је мислим то... колико ја знам... пошто се не мајем много по факсу. И да пошто видим да ниси духовита тачно ћеш се уклопиш у профил људи на том факсу лолололо :)

7. пс, статистика постоји, мислим...

8. Pa onda me slagaše na sajtu. E dobro je! Red je i ja negde da se uklopim, sunce mu :)
    Nego, znaš li ti vredi li to završavati? Koji smer je najbolji? Ja čitala na nekim forumima i napljuvaše faks totalno, a ne znam nikoga lično ko studira to da bih mogla da pitam.

9. Fezbukmanijak, miran, devojka je u pravu...
    Ja sam sa matematike, prva godina, teorijski smer. Ne znam sta te konkretno zanima, al tu sam da pomognem svojoj buducoj koleginici.

10. mene je odvajkada zanimalo šta to ljude koji znaju dobro matematiku natjera da upišu matematički faks, a ne tehnički, s obzirom da se od tehničkog može lakše zaposliti i mnogo bolje može živjeti?

11. a da, sto se tice svega, idi na forum.matf.bg.ac.rs, to ti je jelte forum matematickog faxa, vidi se iz prilozenog, tu ces naci ama bas sve sto te zanima, i da, koristi pretragu radi lakseg snalazenja...

12. Ево ти га Сонец рецимо, типичан баја са МАТФа прво се ставља у заштиту некој девојци са интернета, па онда мене ућуткује као могућу претњу, па онда се баца у мување наравно интернет девојке, све у нади да ће је једном упознати и појебати... е сад, сонец да те питам, што да будем миран? Лепо објасних цури, не видим проблем?

13. jebi ga fejz, sporo kapiraš... tip konta da tebi pomogne da ti jebeš, a ti tako... lololo

14. E, sonec, hvala ti za forum.. Prelistaću ga, valjda će koristiti.
    Buri, nem pojma. Ja još uvek nisam odlučila šta ću. Nešto sam se uhvatila ovog matematičkog, al reko bolje da se raspitam prvo.

15. Fejs, pa i nema problema, hvala vam na odgovorima. Šta vam je sad, ste ludi?

16. vidi, duhovita, dobro razgledaj al garantujem da ćeš se prije zaposliti sa elektro ili građevinom nego sa matišem, naročito ako nećeš u prosvjetu...

a i tamo su frajeri, tako da, ako ipak ne bude iš'o faks uvijek se možeš dobro udati

17. Vredi li upisati mašinski fakultet?

Vredi.

Zanima me kakve su šanse za posao (po mogućstvu izvan prosvete)?

Za posao u gradskoj čistoći uvek ima šansi. U stvari nemam pojma, mada sve imam utisak da ti i nisu neke šanse da se zaposliš van prosvete sa ovim.

18. E, buri, ne staj mi na muku, sama sebi sjebah šansu za elektro faks. U srednjoj UOPŠTE nemam fiziku. Sad kapiram koliko sam sam pogrešila što nisam upisala elektrotehničku srednju ili bar gimnaziju. Bila sam kao neki talenat za prirodne nauke, a sad imam slabu matematiku u srednjoj, morala bih dosta da nadoknađujem i za matematički, al ide mi dobro mat, pa kontam da imam neke šanse. Sad mi krivo što ne mogu elektro, al sama sam kriva jebem li ga.
    Hahah ma ima frajera svuda, snaćiću se za udaju valjda :)

19. eto sad si me inspirisala za definiciju... lolololo

jebi ga, onda najbolje idi to što si išla i u srednjoj, to ti je kao da imaš pola faksa...

20. ja imam nekoliko koleginica koje su zavrsile ekonomsku srednju, i mogu da ti kazem da im fino ide, jes da se vise muce, al boze moj, bitno je da daju ispite u roku, tako da predznanje za matematicki fax nije kljucno, al jeste bitno...
    za momke necu da komentarisem, to mi je nekako pederasto, al mogu da kazem da su koleginice EXTRA, pogotovo starije !!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.