Prijava

jebem vam majku pedofilsku

Jbt, ali anime-i pravljeni po igricama dosta jebu.

Steins ;Gate (Dobro, jeste ovo je visual novel, ali to se svrstava u igrice)

usput Steins ;Gate je samo prvi deo

ide ovako

Chaos ;Head pa Steins ;Gate pa na kraju Robotics ;Notes

Persona 4 the animation/Golden

Dangan Ronpa (pre-do-bro)

ima tu i nekih u vidu

Inazuma eleven (ko voli sport, i fudbal i ko je gledao Galaktički fudbal, ovo mu dođe ko to)

Brate Galakticki pa sve ostalo ono je najjace nesto ever mozda

Valja li išta ovaj Nanatsu no taizai ?

Nezz brate eo sad vidjeh na myanime i mene se ne svidja ali nezz

Vezano za Nanatsu no taizai.

Odgledao sam samo prvu epizodu.

Animacija jeste odlična, muzika je primamljiva, priča deluje OK, ali poslednjih 10ak minuta prve epizode i poslednjih 10ak minuta prve epizode Fairy Taila su POTPUNO JEBENO ISTE.

Glavni lik spasava devojku, devojka nema pojma ko je on, ispostavlja se da je on "taj neko" koji je mnogo moćan, devojka i ostali ga prepoznaju po belegu/tetovaži na ruci, on urniše negativca, ponudi devojci da mu se pridruži.

I da opet jedno pitanje

Iskreno nadam se da nisam jedini koji je batalio

Kuroshitsujija odnosno Black Butlera nakon samo jedne epizode. Presmor jebeni doživeo sam.

nezz brate nisam gleda cita sam mangu svidja mi se

poceh gledat sad sa drugom onaj Ao no Exorcist dobar je imat taj neki lajt humor fin je

jebem vam mamu u pičku

Ko je prema vama najbolji jebac iz DBZ?Meni se cini da su Jamcha i Vegeta najbolji jebaci jer prvo da kazem Master Roshi samo ume da gleda pornici,bulji u bulmine sise,cita magazini i da ga drka na nji Krilin slaba vajda od njega takodje ali ga baca u nesvest za medalju.Goku on pa od njega nema tek nista ni od gledanja niti od karanja pravi papucar.I koliko mislite da ovih prvi dvoje imaju veliki kurac?Ja mislim da Vegeta ima 28 santine a Jamcha 24,Krilin 21,Roshi iako starac ipak ima si on bogami 23 santine,Goku je mrka rabota svega jedva 9 santine.Od Tenshina tek nema vajde on ako nadje picku naci ce je za 200 godne i ima jedva 13 santine.

Sta se ovaj cekaonicar kisarmi nafuro, jednom ga pofalio olanik ili neko pa se uzdigo da kao puca skeceve i kao troluje...

Eru brt svestrani mrzitelj animea, taj mrzi anime ka sotona krst...

nema šta, pravi buntovnik, strah i trepet na četiri strane sveta, očitaće bukvicu svakome ko mu stane na put

I jos djodje sa duplog i govori o sebi u trecem licu...ccc

hej, pajo dačak, sad već pomalo daviš!

Ова тема мора да оживи.

Па иако сам фан јапанске анимације и јапанске манге мислим да аниме има јако доста утицаја по питњу заглупљивања омладине, искључиво ове данашње и то у огромном броју.
Одгледају пар неких срања и мисле да су неко и ништа и стално понаваљају како су их анимеи научили све у животу, свима причају по школи како их учи важним животним лекцијама и пријатељству. Исти анимеи који су погледали шаљу преједноставне поруке које само преузете из правог живота, а само дебил не може да схвати те ствари без анимеа.

Што се тиче моје листе омиљених анимеа она је више мјешавина личног доживљаја (колико сам уживао) и квалитете:

1) Ginga Eiyuu Densetsu популарнији као Legend of the galactic heroes из 1988 - преодлична "свемирска опера", одлични вишеслојни ликови, одличан развој радње и ликова, а што је најбоље одлични филозофски дијалози.

2018 је најављен римејк, који је по трејлеру много сјебао дизајн ликова који уопште не личе на оне старе.

http://www.emuglx.org/anime-opisi/legend-of-the-galactic-heroes/

2) Monster (2004) - најбољи детективски трилер и мистерија. Одличан темпо од старта, одлични прикази сваког лика. Од почетка до краја није ни мало пао у квалитети.

http://www.emuglx.org/anime-opisi/monster-2004/

3) Ashita no Joe (обије сезоне 1970/1980) - најбољи спортски аниме. Ставља ликове и њихову психологију испред самог спорта. Главни лик има један од најбољих развоја у аниме индустрији. Ривалство које овај аниме има је нешто најбоље што је аниме индустрија икад имала да понуди. Инспирација за сва будућа. Толико мотивације између два ривала није виђено нити у једном другом. Ashita no Joe je такође инспирација уопште за будуће аниме, по питању жеље за нечим и по питању јаких амбиција.
Музика која прати аниме одлино иде уз психологију сваког лика.

3б) Versailles no Bara (1979) - Синоним историјског анимеа. Најсавршенији и нантачнији историјски аниме скоро без икакве грешке. Убачене су многе битне историјске личности. Тема анимеа Француска револуција.

http://www.emuglx.org/anime-opisi/anime-rose-of-versallies-1979/

4) Rurouni Kenshin OVA Tsuioku-hen (1999) - Најроматичнији, најтужнији и један од најбољих самурајских анимеа. Потпуна супростност од ТВ серије из 1996 која је освјежавајућа и пуна симпатичне комедије и односа између двоје ликова. Са друге стране Tsuioku hen је мрачан, исти онај Кеншин је немилосрдни убица. Његов однос са Томое је приказан као прави однос двоје зрелих људи.
Овај OVA специјал, иако је 1999 препоручљиво је гледати прије ТВ серијала из 1996.

5) Ginama (2006/2011/2013/2015/2017)- шта рећи, лично омиљено срање. Аниме у којем сам уживао од почетка до краја (иако још није готов аниме). Одлична комедија, пресмијешни ликови који преставаљју посебну појаву како у јапанском друштву тако и у друшту цијелог свијета.

6) Kaiji Ultimate survivor (2007) - психолошки сеинен и најбољи "game" аниме. Аниме је тако направљен да као гледалац можеш да учествујеш у играма и да покушаш да предвидиш потезе другог. Одлична динамика, препун емоција и суза како од радости тако и од туге и панике. Ликови су рађени у паинту па имају другачији дизајн, али су такви да им дизајн јасно приказује њихову унутрашњу психу, похлепа, завист, наивност...

7) Cowboy Bebop - најбољи класик аниме, који свако мора једном у животу да погледа. Једностван за гледање, одлична музика и одличан крај.

8) Texhnolyze (2003) - мрачан нихилистички аниме који преставља свијет и људе какви заиста јесу. Аниме је у суштини поглед на свијет какав ће бити ако останемо та одвратна бића.

9) Paranoia Agent (2003) најбољи аниме од мајстора визуелног симболизма. Критика јапанског друштва, кртика појаве идола и борба са самим собом. Чак садржи црни хумор који толико црн да нећете знати да ли да се смијете или плачете.

10) Bartender (2006) - само за љубитеље кафане, али аниме није толико наиван, шта више може нешто да се и научи.

Što se tiče animea, hteo sam baš da vas pitam da poredjate od najboljeg do najlošijeg:

Family Guy
Simpsonovi
South Park
Rick i Morty