Па из ове твоје реченице закључује се да причаш о мени и другој девојчици, што даље доводи до закључка да сма ја прва девојчица, што морам демантовати. Нисам мала и нисам девојчица.
ma bre nisam nervozna dosaaaaadno mi je! nisam nigde izašla ceo dan, zbog glupe kiše, a muž ceo dan na terenu... sa ću da uzmem da gledam farmu i turpijam nokte... :P
e, znate šta, vas dvoje ste mnogo bre slatki... ne smem ni da pomislim kakve pvt-ove razmenjujete, kad ovde pljušte ovakve nežnosti! ;))))))
Елек...а што да не? ;)
Šta ti hoćeš Peggy :D
Лемајо????!!!!!!
Pa i nisam neki prizor za gledanje.Stomak i to...ali me rogovi izvlače.
Ма брига ме за стомак, имам и ја салце...раме ме занима.
E rame je za jednu drugu devojčicu,koja me zadužila u životu :D
Не бринии нећу да га украдем...само да видим ;)
Well...okay :D
Хаххахаха :) а да..нисам прокоментарисала ''за неку другу девојчицу'' ја нисам девојчица!
Šta?
Па из ове твоје реченице закључује се да причаш о мени и другој девојчици, што даље доводи до закључка да сма ја прва девојчица, што морам демантовати. Нисам мала и нисам девојчица.
Jesi,niža si i mlađa od mene :D
Вааааспииитачицеее, да видите Пекијааа зааатооо што је реко да сам малааааааааааааааа ;)))
znači opet:
?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?
Hahahaha i ti me zoveš peki :D
Лемајоооо? Шта ти је шта се чудиш, кад знаш да смо дилеје ;)
И ја те зовем Пеки...Перица знам да не волиш кад те зову, Пера ми је нако..нзм... а Пеки је скроз кул :)))
Cool :D
Ma Pegi nam je nešto nervozna.
ma bre nisam nervozna dosaaaaadno mi je! nisam nigde izašla ceo dan, zbog glupe kiše, a muž ceo dan na terenu... sa ću da uzmem da gledam farmu i turpijam nokte... :P
e, znate šta, vas dvoje ste mnogo bre slatki... ne smem ni da pomislim kakve pvt-ove razmenjujete, kad ovde pljušte ovakve nežnosti! ;))))))
Muž?Meni nisi ništa prijavila O.O
Лемајо...шшшшш нико не сме да зна за то...знаш Елек се прави да је строг и каменог срца...нежност са њим ме постоји ;))))