Спе®мерска екипа 6

1. Šta bre?Ko jel ja?Nisi valjda opet neku glupost napisao?Samo da znaš,plus ne dajem ako nije dobro.

2. ma ne treba plus, samo komentar, što više komentara.

3. Ооо добар дан Бићебиће...:)
    Елек, не вреди бре, само ћу да се наоштрим сутра и да се свађам...нема ми друге...а и то ћу на растојању, де кад би ме дохватила...кости би ми све пололмила лагано...

4. Šta ostala si dužna knjigu mesec dana :D

5. Dobar dan, kolege. Koliko vidim, ovde se spamuje do mile volje, pa ću tako i ja. ;)

Samo... Nemam blagog pojma o čemu da pišem. xD

6. Koji kolega,ja ili onaj drugi?

Ma piši o čemu god hoćeš,samo je bitno da nema veze sa mozgom :D

7. Хахахахах е да је месец дана...него имам 3 картице, па сад на првојј 3 књиге узете у априлу прошле, на другој једна узета у септембру прошле и на овој последњој једна узета пре пар месеци.

8. pa zato je sperm, ne mora da imaš pojma o čemu pišeš. ali tiću, ako čuju ovi sto piću defke ima nagrnu ovde, oni pojma nemaju šta pišu.

9. Jel to u školskoj biblioteci?

10. Значи узмем и погледам, кад оно - 3 мачке! џД

11. Jeste, dve iste i jedna različita!

12. Kad ja tamo,a ono međutim :D

13. Елек, није, имала сам до скоро задужење и у школској, али су ми рекли да морам да вратим, иначе ми неће дати сведочанство, па ја вратила. Ово је библиотека у Грошници, код мене. А имам и у библиотеци ''Вук Караџић'' у центру града картицу, и ту сам се задужила за две пре пар месеци...и то треба да вратим.

14. Kartica za biblioteku??? To još postoji?

15. Леле, бошке, печене кокошке!

16. Постоји Никола, постоји...

17. Zlatica mi u krompiri stigla,ja je prskam,ona noge digla :D

18. Ијаоооооооооооооооооооооооооооооо....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.