Спе®мерска екипа 6

1. Pa mislio sam nešto za sutra,kao i prošli put.

2. aaaaa, pa jbg, ako pedja ne moze, a ne mogu ni ja... ne znam za energiju... na kraju ti u stvari da vodis caleta i buduceg ti tasta na pice i zatrazis ruku njegove ceri! :D ;)))))

3. Ma kakav ćale,si normalna :D

4. pa ne znam ja, vidim da se izmedju mici i tebe razvila neka lepa prica, pa pomislih da si mozda smogao hrabrosti da i njenu ruku zatrazis ;)))))

5. ма небитно..или не битно? како се пише стварно, неке ствари никад нећу научити...

а ово окупљање Има Дана...и има Два Јелена, и Три Шешира...:)

6. Nebitno javio,bitno je da se pije.
    E sad stvarno ko hoće da dođe?

7. Сељациииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
    јебо ли вас БГ :РРРРРР
    Крагујевацццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццц

8. Ja živim na selu,nema veze sa Beogradom haha!

9. da jbt! e ajmo jedan vikend da se izorganizujemo i idemo na izlet u kg! pedja ce sigurno hteti!!! :D:D:D pedja, si tu? juhuuu!? deeee si?! energija??? helou? :))))

10. ма јебем вам Београд за та окупљања...како ја који клинац да успем да дођем...

11. Šta ćeš ti u Kragujevcu?Da te oni Šumadinci kidnapuju,pa posle da te spašavamo :D

12. Лемајооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
    ја те обожавам од овог тренуткааааааааааааааа :))))

13. Hahahaha traži joj mejl za MSN,pošto ja nisam smeo da ti dam :D

14. Лемајо, да ли би била толико добра да ме додаш на МСН-у?

15. Buhahahaha dodaj i mene,kad si već tu :D

16. Немаш је на МСН-у?

17. Jok,imam je na mom blogu :D

Kad smo već kod toga,nisam bio tamo sto godina.

18. Ниси ми ни рекао да имаш блог...:)
    А што се ти буниш кад се Крагуијевац помене, па нисам ја аждаха, не уједам...

19. Ne bunim se,samo neću da se ženim.

20. brate, ovo sto vi radite je totalni SPERM!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.