aaaaa, pa jbg, ako pedja ne moze, a ne mogu ni ja... ne znam za energiju... na kraju ti u stvari da vodis caleta i buduceg ti tasta na pice i zatrazis ruku njegove ceri! :D ;)))))
da jbt! e ajmo jedan vikend da se izorganizujemo i idemo na izlet u kg! pedja ce sigurno hteti!!! :D:D:D pedja, si tu? juhuuu!? deeee si?! energija??? helou? :))))
Pa mislio sam nešto za sutra,kao i prošli put.
aaaaa, pa jbg, ako pedja ne moze, a ne mogu ni ja... ne znam za energiju... na kraju ti u stvari da vodis caleta i buduceg ti tasta na pice i zatrazis ruku njegove ceri! :D ;)))))
Ma kakav ćale,si normalna :D
pa ne znam ja, vidim da se izmedju mici i tebe razvila neka lepa prica, pa pomislih da si mozda smogao hrabrosti da i njenu ruku zatrazis ;)))))
ма небитно..или не битно? како се пише стварно, неке ствари никад нећу научити...
а ово окупљање Има Дана...и има Два Јелена, и Три Шешира...:)
Nebitno javio,bitno je da se pije.
E sad stvarno ko hoće da dođe?
Сељациииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
јебо ли вас БГ :РРРРРР
Крагујевацццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццц
Ja živim na selu,nema veze sa Beogradom haha!
da jbt! e ajmo jedan vikend da se izorganizujemo i idemo na izlet u kg! pedja ce sigurno hteti!!! :D:D:D pedja, si tu? juhuuu!? deeee si?! energija??? helou? :))))
ма јебем вам Београд за та окупљања...како ја који клинац да успем да дођем...
Šta ćeš ti u Kragujevcu?Da te oni Šumadinci kidnapuju,pa posle da te spašavamo :D
Лемајооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
ја те обожавам од овог тренуткааааааааааааааа :))))
Hahahaha traži joj mejl za MSN,pošto ja nisam smeo da ti dam :D
Лемајо, да ли би била толико добра да ме додаш на МСН-у?
Buhahahaha dodaj i mene,kad si već tu :D
Немаш је на МСН-у?
Jok,imam je na mom blogu :D
Kad smo već kod toga,nisam bio tamo sto godina.
Ниси ми ни рекао да имаш блог...:)
А што се ти буниш кад се Крагуијевац помене, па нисам ја аждаха, не уједам...
Ne bunim se,samo neću da se ženim.
brate, ovo sto vi radite je totalni SPERM!