Спе®мерска екипа 6

1. ..hahahaha...evo ga i ovaaj...

Hvala ti sxto si mi srusxio snove, sxto si mi zadavao udarce nove. Sxto mi je srce jecalo od placa, ali ja sam sve to podnela i postala JACxA!. Ali kad odlucxisx da se vratisx, uzhivacu gledajuci te kako patisx Molicesx me da te ne teram od sebe, a ja cu samo reci: SRECO PA TO SAM NAUCILA OD TEBE !

...pa da l'...

2. Пеки,то су године и године вежбања.
    А ми Срби смо од самог постања зиљав народ. Ево и доказа:
    Два подигнута прста симболизују слово V (Victory-победа). Онда је логично да подигнута 3 прста симболизују W. Што ће рећи да смо били зиљави још пре појаве интернета!

3. Hahahahaha! Kraljino! Ovo ću često citirati! :))))))))))

4. ღஐღ sReTja Je TaMo GdE sI Ti mOja LjuBawiღஐღ

Zabole me zeludac!!

5. Њихове умотворине треба записивати,дати деци да уче,а онда тући децу да никад и не помисле да такве глупости понове.

6. Evo jedne umotvorine:

>KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX fuXo,Ti si samO droŁja;P<

Slepiceeee...
    Doco,legendoo. :))

7. Људи немојте више сас ове умотворине, душу ћу да испустим!

8. Da mi je njhov mozak da odmorim par dana...

9. Овако:сакупљајте само ОРИГИНАЛНЕ умотворине са фејса(дакле,не делове песама) и шаљите ми на ПВТ,а ја ћу од тога да направим причу. А? Шта кажете?

10. Hahahahha...veću glupost odavno nisam čula.
    Slažem se sa Pufnom.

11. tI sI iSfOlIrAnA a jA mAlO wIsXe kAdA mE oGowArAsX sAmO mAlO tIsXe......................

Koja mudrost...

12. Doco, imam odmah da ti posaljem barem 7-8 statusa, sveze, nema ni 5 min! :D

13. Evo jednog mog

Come over to the dark side - WE HAVE COOKIES \m/

14. Елек, ти рече да нећеш да долазиш, шта би?

15. Nafurana koncentratom za svinje, maloletna... :D

16. *Vidim opet ogovara te,ko0mentar pao0 je...trcxi KUJO retzi swe,swe nashe po0krete,da na kawi budemmo mi, gllawna tema tracxewa,MSN disqsija ili face po0ruka,llazxna info0rmatzija sa vashish usana,no0tjna mo0ra no0tjima gde san ne po0cxiwa,predmet o0bo0zxawanja,istinsko0ga diwljenja,uwek bille i o0stalle wash po0st fo0ruma !!! xD...^

Ovaj je 100% original.Ovakav debilizam teško da bi neko stavio u pesmu.

17. Куку... Само ви мени то лепо на ПВТ,онда ја то копипејстујем,обрадим и напишем причу ид њихових статуса. Причу можете прочитати ексклузивно на страницама Спе®мерске екипе.

18. Uuu...lepo,lepo. :)

19. Хахахаха можемо књигу да напишемо јебем ти!

20. Da znate da ja pišem priče na tu foru. Ali su predstavljeni kao ljudska bića i sve...moja drugarica koja je pročitala misli da ima previše hejta.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.