Спе®мерска екипа 6

1. Хахахахахах :)

2. Daš im bonu i budu srećne :D

3. Jujuuu...
    -Da čika Elek bonuu?
    Hahahha

4. Хахахаха Ивонааа се сећаш....да чика Неша бону...хахахахаххха Елек, фала сетила сма се дивне ствари.

5. Mogu samo da zamislim šta je :D

6. Hahahaha...veruj mi,ne možeš. :D

7. Хахахахахахаххаха није везано за мене, не брини, Ја сам у свађи са Нешом, за Ивончику је везано.

8. Taj neša,jel to neki pedofil ili šta?

9. Нееее...грешка, дечко је клиња, мош мислити 95 ал буџа нека, углавном мувао је и мене и Мицу и Ивону али се на Ивону посебно накчио. Ја сам се скоро посвађала са њим и сад слабо комуницирамо.

10. Haha taj voli matore :D

11. E Micii...nisam ti rekla da više ne pričamo.Oterala sam ga znaš već gde.Mnogo me je iznervirao.Pričam ti sutra. -.-

12. Само се ти теши да сма ја матора. ;)

13. Pa za njega jesi.A i ja bih morao dvaput da razmislim :D

14. Е Ивона брате што ниси звала мене, па мајке ми, иде ми више на ону ствар. Отерај то и батаљуј.

Док ти размислиш...

15. Ma sredjeno to. ;))

Mici,gde ovog nadje?Ovaj rešio da ide u ćuzu,pa kako god. xD

16. Ako ti ide na onu stvar,znači da se baš zaleteo :D

17. Иде ми на курац, је л' боље?

18. Šta si ti zapela za ćuzu?

19. Па кад си ти запео да одеш тамо, види девојка како да не прокоментарише?

20. Ma ne navaljujem ja,nego prijatelj :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.