Спе®мерска екипа 6

1. E ako si slobodna sutra,šta kažeš na jedno okupljanje?

2. zna se, posle 10h.

3. Елек, да будеш добар, Енерџи чувај ми га од сојки ;)

4. Ne znam šta bi sa peđom?Lemaja ne može,a javio možda i dođe.Imaš li njegov broj da mu javiš?

5. javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.

6. e, mici, ne brini, znas da ga ja uvek odvedem zdravog i citavog do busa, to je tradicija :)))

7. javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.javijev? nemam. Ima lemaja, mozemo nju da pitamo. A nemam ni Pedjin, al' isto moz Lemaju da pitamo.

8. Forum → Igre na forumu
    Спе®мерска екипа 6
    « 1 … 5 6 7 »Prikazano 121 - 129 od ukupno 129 .
    električar
    pre 27 minuta
    A ono sa pticom,bio bag sa zagradama,nisam trebao da ih stavljam :D

Srečom RD me ispravio.

javio
    pre 22 minuta
    провалио сам одма...није их било пуно, а и она је твој стил, клање...:))

одох елек..ајт лаку ноћ..сутра идем на Аду ако будне лепо време са клинцима поподне, па наиђи, будем са макишке стране, имам три клинца са собом, ако ме не мрзи одем до сансета, не мож ме промашиш..попијемо пивџану, гледамо рибе...:))

električar
    pre 19 minuta
    Hahahaha što baš moj stil :D

Aj zdravo.Ne verujem,sutra učim,a i od ovog okupljanja izgleda ništa.

energija
    pre 10 minuta
    elektro, ajd' pitaj me

električar
    pre 5 minuta
    E ako si slobodna sutra,šta kažeš na jedno okupljanje?

energija
    pre 4 minuta
    zna se, posle 10h.

мици
    pre 2 minuta
    Елек, да будеш добар, Енерџи чувај ми га од сојки ;)

električar
    pre 2 minuta

9. Енерџи држим те за реч :)

Хрњау...шта ти је? ;)

10. Lemaja kao šalter informacija :D

11. :)
    Ja samo ponavljam gradivo :D

12. Хахахахах акооо :)

13. jebi ga, kad je bila glavbni organizator

e, a na to okupljanje, to li ce se ti i ja okupljamo, na kraju?

14. cek, sad cu pustim pedji pvt

15. Па таман можете у колца лепо и за КГ :)))

16. Ja ne znam da vozim,a peđa je bolestan.

17. Једи пите, а Енерџи?

18. pa moze pita, al' s visnjama