Спе®мерска екипа 6

1. Hahahahahaaaa
    eh, dragi, dragi, da je srece...:)))

2. Može,al imam i ja neku naftašicu iz Emirata :D

3. хахахаха имам и ја на фејсу оне мухамеде колко оћеш :)))

4. ne znam ja za te vase iz Svecke, ja sam ciganski seks simbol

5. Циганка сам малаааааа :))))

6. Ciganka sam, al' najlepsa.

7. Хахахах циганче циганче да ти купим златно ланче :)))))

8. kupicu ti Dance svileno maramce...

9. Елек, ти си ми закрпа колко знам...;)
    да га носиш ти...кад на мене мислиш моја љубавии

10. Pa i zakrpa se menja ponekad.

11. Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 v

12. Rokacko pravilo br. 1 · Farma · Imati sujevernu majku · I. šta sad, treba da se ubijem? · Svratokuriste · Vremenski paradoks · Striter · Prva žrtva svakog horor filma · Pekabeta ortak · Dora Istražitelj · Karaštura · Giter 3 vs Texas hold 'em · IDE COVEK!!! · vidi kinezi! · Paradoks modne evolucije · Gabor · Urbana legenda · Kuropatija · Bjeda u mozak · Sprava za diskusiju
    vukajlija

13. СССППППППППППППППППППППППППППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

14. Е,дошла струја.

ССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
    ППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    МММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. Хахахахахах Јанковићу :))) таман ти се мало комп одморио....

16. Zbog kiše nisam mogao da učim,jer je nestalo struje...
    Jadan ja :D

17. Хахахахахаха стварно Елек...штета човече :)
    Еј а ја завршилаааааааааааааа коначно :)))))

18. Blago tebi.Ja sad idem da se nabijem na kolac,a potom obesim.
    E a onda ću da odem ispred škole i da se kezim ovima što polažu ispite :D

19. Који си алкохол у себе унео? Која је то супстанца...хоћу и ја.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.