Спе®мерска екипа 6

1. Hahahahahaaaa
    eh, dragi, dragi, da je srece...:)))

2. Može,al imam i ja neku naftašicu iz Emirata :D

3. хахахаха имам и ја на фејсу оне мухамеде колко оћеш :)))

4. ne znam ja za te vase iz Svecke, ja sam ciganski seks simbol

5. Циганка сам малаааааа :))))

6. Ciganka sam, al' najlepsa.

7. Хахахах циганче циганче да ти купим златно ланче :)))))

8. kupicu ti Dance svileno maramce...

9. Елек, ти си ми закрпа колко знам...;)
    да га носиш ти...кад на мене мислиш моја љубавии

10. Pa i zakrpa se menja ponekad.

11. Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 Спе®мерска екипа 6 v

12. Rokacko pravilo br. 1 · Farma · Imati sujevernu majku · I. šta sad, treba da se ubijem? · Svratokuriste · Vremenski paradoks · Striter · Prva žrtva svakog horor filma · Pekabeta ortak · Dora Istražitelj · Karaštura · Giter 3 vs Texas hold 'em · IDE COVEK!!! · vidi kinezi! · Paradoks modne evolucije · Gabor · Urbana legenda · Kuropatija · Bjeda u mozak · Sprava za diskusiju
    vukajlija

13. СССППППППППППППППППППППППППППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

14. Е,дошла струја.

ССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
    ППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    МММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. Хахахахахах Јанковићу :))) таман ти се мало комп одморио....

16. Zbog kiše nisam mogao da učim,jer je nestalo struje...
    Jadan ja :D

17. Хахахахахаха стварно Елек...штета човече :)
    Еј а ја завршилаааааааааааааа коначно :)))))

18. Blago tebi.Ja sad idem da se nabijem na kolac,a potom obesim.
    E a onda ću da odem ispred škole i da se kezim ovima što polažu ispite :D

19. Који си алкохол у себе унео? Која је то супстанца...хоћу и ја.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.