Opišite autora/autorku iznad

1. генијалан...

2. Čovek veseljak, voli popit i pojest :D

3. mali, crn, namcorast.

4. Viši sam od tebe ribo :D

Velika, smeđa, prćastog nosa.

5. ja sam 166 koliki (si) ti? :D

6. Toliko + oko 10 cm.O ostalim dimenzijama neću ni da razgovaram :D

Uglavnom feminista, ali ponekad smekša.

7. Visok,šlank,specifičnim humorom oplemenjen :)

8. Niska, plava i oplemenjena umetničkom crtom.

9. uglavnom namcorast. Al ponekad se istripuje pa moz i da prozboris koju sa njim.

10. Nema je 100 godina na igrama,samo chatuje :))

Nisam baš toliko niska!

11. Uglavnom se svađa sa mnom.Ali ponekad me i trpi.

Nemam pojma zašto...

12. O mnogo čemu nema pojma,pa pobuđuje materinski instinkt.. :)

13. Aman mislio san na Janu!Oh well...

Moja druga mama :D

14. Ko ti je kriv kad ne napomeneš :)

Ima finu drugu virtuelnu mamu :)

15. Ima antihrista od sina :D

16. Virtuelnog!
    Ovaj moj je pravo zlato!

Priča nemački ko da ga Google rodio! :))

17. Nisam kampovala,bre! :)

Došao sa Marsa :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.