Zašto ste trenutno na sajtu?

1. Zato sto je polaganje ispita tako out. Iks de.

2. смор ми царе, неам ша друго да радим

3. ortakova baba danas umrEla, pa ono...da razbijem bedak...

4. Da pogubim nekoga na temi Dželat...ali nešto mi se ne da.

5. Zato što čekam da se Zemlja malo okrene da mogu da izađem na terasu i pijem kafu u hladovini.

6. Zato što čekam da se Zemlja malo okrene da mogu da izađem na terasu i pijem kafu u hladovini.

Хахаха, само стрпљиво, обично јој треба 24 сата за пун круг, али контам да теби треба неких 15-20 степени, брзо ће то... х)
    Паузирам од обавеза кући, саћу опет напоље, па реко да видим шта има, ето зато сам ту.

7. Svi se razbežali kućama, danas ne radim, faksa nema subotom, pa ono, da mi prođe dan, dok mi ne dopizdi, pa da i ja zapalim do mojih.

8. jer mi je frka u čitavoj kući zbog toga što se svi spremaju za neko kršenje , ja na vuki pronalazim moj utočište.
    http://www3.picturepush.com/photo/a/8328436/1024/Photoshop/my-piece-of-peace2.jpg

9. faksa nema subotom

Ниси на правом факсу! лололо

10. Zato što mi se oće

11. Зато што ми твоја мајка није спремила доручак, па сам ју изгазио.

12. Ниси на правом факсу!

Loše sam se izrazio, nema za mene, lololo :)

13. Imam ispit u 3 sata, odlažem učenje. Kontam da počnem oko 1 dučim...

14. Zato što pametnijeg posla u datom trenutku nije bilo.

15. opro kosu pa je raspleo pored ognja, čekam ženu da mi veže perčin.

16. igram loru na fb pa me razbiše te samo čekam da završi partija...

17. muks mi je. sav sam skenjan zbog rane koja mi se opet otvorila a prerano mi je da lezem da spavam iako u 5h ujutro ustajem. Spava mi se pomalo.
    Cirkulisem iz taba u tab. Namerno sam ispalio jednu ribu. Osecam se lose i prosto blejim

18. ne daju mi deca daljinac da gledam tv, a drugi mi crk'o. tv.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.