Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јер сам слепац.
Nejebač, ostao doma, pa ubijam vrijeme.
Čet, forum..
Bog sveti ne zna što sam na sajtu.
Jer je pala kiša, pa nisam mog'o da lajferišem, hehe.
Zato što hoću da postanem No 1 na sajt i da postanem poznat!!!
Ispalili me svi mogući, jedini što nije stiže u 10 kući. lol
Ja sam tu zbog Vukajlije, ne znam za vas
Познат си по томе што си Но 1 чмаролизац на сајту.
Zato sto sam nolajfer i ne jebem.
Чекам да дођем на ред за ПЕС код ортака, па убијам вријеме.
Jebanje majki po definicijama. A i ne stvara zavisnost, tj. desi se period da visim po ceo dan na sajtu, a onda mu 15 dana ne pridjem.
ovaj sajt je samo jedan jebeni tab na mom browseru
Зато што сам црнац!
Jer sam tako u mogućnostima.
zato sto sam nolajfer
Jer sam na odmoru u tazbini
Tu sam jer otišli su mi najzad dragi gosti, sad mogu da se oslobodim tereta RL-a i posvetim prosvetljujućim mudrostima, ko kakve definicije ima i ko je pička od autora i čoveka, i da kontempliram nad tim kako je sajt otišo u kurac, a mogu i da proverim skor nekih svojih novopostavljenih definicija, u stvari, proverio sam, i tako... Nije loše, s obzirom da definicije niko danas ne čita, pošto su sve sranje.
Moje su najbolje Valdemare, najbolje!
Pa imaš, imaš...
Pauziram od jebanja. xaxa