Ne može dva Crnogorca u moderatore. A ko zna koliko ih je među moderatorima u stvari kriptocrnogoraca, druga generacija... Da se mi Srbijanci otcepimo najzad!
reci joj da mi se javi u PP da se dogovorimo za večeras
Pa spava, kažem ti, šta, da je budim sad. Nego ako si toliko ljubazan, poslaću ti sutra njenu sliku, ne ide sad da je slikam dok spava, izgleda ko ne daj bože da je mrtva, a ti pošaliji svoju, neku lepu, možda se nađete, nikada nije kasno za ljubav. Možeš i stan da naslediš.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Meśa za moderatora.
ja došo da turim fotomontažu pre spavanja pa dujutru čitam komentare, HEe!
Ne može dva Crnogorca u moderatore. A ko zna koliko ih je među moderatorima u stvari kriptocrnogoraca, druga generacija... Da se mi Srbijanci otcepimo najzad!
Nikad prežaliti neću što se otcepili nismo. Al ima nade tu je još Vojvodina.
da vam jebem familije po kućama
uzalud rifrešujem forum tražeći način dubijem dosadu
Zato što me mrzi dizađem iz stana...
Evo mi spava tašta u susednoj sobi, ima 65 godina i debela je. I njoj bi veoma značilo. Hoćeš li biti drug kao što kažeš?
Čuj tašta, imam ja i tasta u susednoj sobi
Navalite.
reci joj da mi se javi u PP da se dogovorimo za večeras
d`ubijem vreme
Pa spava, kažem ti, šta, da je budim sad. Nego ako si toliko ljubazan, poslaću ti sutra njenu sliku, ne ide sad da je slikam dok spava, izgleda ko ne daj bože da je mrtva, a ti pošaliji svoju, neku lepu, možda se nađete, nikada nije kasno za ljubav. Možeš i stan da naslediš.
pozdrav za prcprctrica-u
hvala na pozdravima, pozdrav i vama koji ste tu zbog raznoraznih razloga ;)
Puši kurac, Valdemare. Mada, mislim da bi ti to i volio, onako, al da niko ne zna, a?
Kakvo glupo pitanje. Ako ti odgovorim na to pitanje, onda će svi saznati, i propadne mi tajnost. Ali lepo je što si stavio zarez posle vokativa.
I, u stvari, kako može niko da ne zna? To je neka bezlična kita u pitanju, neprivezana za mozak?
:*
*: