Zašto ste trenutno na sajtu?

1. A i ne jebem nešto u zadnjih...čitav život...šmrc...

e ako ne jebeš u šipovu, onda si ga ugasio :D

2. Ми јебемо у Шипову!

3. e ako ne jebeš u šipovu, onda si ga ugasio :D

Ćut' tamo,o'š da dođu svi Drkoljubi Vukajlije u Šipovo, ne otkrivaj! :)

4. Ми јебемо у Шипову!

Jesam ti rek'o buri ?! :D

5. Ето, доби Шалабајзер и дефиницију трололололо

6. Zašto ste trenutno na sajtu?

Jer sam bolestan, a volim da čitam razna sranjca.

7. Ето, доби Шалабајзер и дефиницију трололололо

Ne ja,nego Šipovo i dobra je,među omiljene ubacujem,a vi možete da ga drkate,jer u Šipovu samo meni daju da jebem :P

8. зато што сам се екстремно сморио!!

9. Зато што су ме одвукли са славе где сам таман кренуо... А гајби нестало ракије... Курац и да сам се напио како валја опет бих дошао на сајт само што би ме бановали курац.

10. Zato sto ja imam pusku a ti ne!

11. Зашто да не?

12. Место једне веце шоље зашто немам две!

13. Došao da vidim šta sam radio sinoć pod uticajem rakije.

14. Da me ubiješ, ne znam.

15. Zato što mi se može....

16. Тренутно?
    Смирујем нервозу. :)

17. Неам појма.

18. od 12 monitora ispred mene, jedan je rezervisan za Vukajliju

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.