Зато што немам живот па морам негде да ЈЕБЕМ!
зато што сам се сморио, ал оно, катастрофално
Da vidim jel Katija okačila neke sise tamo na fotografijama.
Јебем ли га, али знам да нећу још дуго. И што рече Гамби, гледам жене на теми фотке.
Zato što ne mogu da se odvojim od prokletog računara već tri sata! Hipnotisana sam jebo te!
E, Burzume, viđu li me što sam lijep? :))))
Гамби можеш лагано недељу дана оладиш, нема Катје!
Dobro, valjda će onda neko drugi da se smiluje i obesi neke sise. :/
једино ја ако обесим од ових жеМских нема вајде, све се праве фине!
Видео сам браћала, него ти дам најбратскији савет, шишај ту косу, много си већи кершме ћелав. Тако ћеш лакше нахватат пичака.
Mojne ga ložiš ljaljane. :)
Zato što 'oću da naučim da jebem.Čuo sam da ođe ima mlogo jebača,pa da ih priupitam kako se tura ono u ono.
Eh, kosu da šišam. To mi kaže čovek koji me savetovao da počnem da je puštam. Odluči se, bre, brate :))))
Рејално Мр Мун, ниси неки фраер, ја сам бољи едно трипут!
Mrmune, ja dok te ne vidim, neću ništa da kažem :)))
Nemate pojma koji je Mrmud šmeker.
Ипак си шмексији кад си ћелав, упоређујем у вугли два фрејма, ову фотку и из КСТа. Ја опет пустио, сасеко био косурдачу прошлог октобра, пошто почеле студије, па реко ајд д наватам неке пичке, али курац, па врнуо на старо :)
Čekajte vas trojica dukatlija, da porazgovaram malo sa devojčicom... Gde dok me ne vidiš, srce? Misliš, uživo? :)))
Ne, nego na filmu :))
Da bih rekao da dobro jebem.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Зато што немам живот па морам негде да ЈЕБЕМ!
зато што сам се сморио, ал оно, катастрофално
Da vidim jel Katija okačila neke sise tamo na fotografijama.
Јебем ли га, али знам да нећу још дуго. И што рече Гамби, гледам жене на теми фотке.
Zato što ne mogu da se odvojim od prokletog računara već tri sata! Hipnotisana sam jebo te!
E, Burzume, viđu li me što sam lijep? :))))
Гамби можеш лагано недељу дана оладиш, нема Катје!
Dobro, valjda će onda neko drugi da se smiluje i obesi neke sise. :/
једино ја ако обесим од ових жеМских нема вајде, све се праве фине!
Видео сам браћала, него ти дам најбратскији савет, шишај ту косу, много си већи кершме ћелав. Тако ћеш лакше нахватат пичака.
Mojne ga ložiš ljaljane. :)
Zato što 'oću da naučim da jebem.Čuo sam da ođe ima mlogo jebača,pa da ih priupitam kako se tura ono u ono.
Eh, kosu da šišam. To mi kaže čovek koji me savetovao da počnem da je puštam. Odluči se, bre, brate :))))
Рејално Мр Мун, ниси неки фраер, ја сам бољи едно трипут!
Mrmune, ja dok te ne vidim, neću ništa da kažem :)))
Nemate pojma koji je Mrmud šmeker.
Ипак си шмексији кад си ћелав, упоређујем у вугли два фрејма, ову фотку и из КСТа. Ја опет пустио, сасеко био косурдачу прошлог октобра, пошто почеле студије, па реко ајд д наватам неке пичке, али курац, па врнуо на старо :)
Čekajte vas trojica dukatlija, da porazgovaram malo sa devojčicom...
Gde dok me ne vidiš, srce? Misliš, uživo? :)))
Ne, nego na filmu :))
Da bih rekao da dobro jebem.