Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
To je znak da treba da se izmirite, i da ne švrljaš više, a meni da pošalješ tog seksi Aleksandra, Damira i Stanka. ;)
Ja si idem.Laku noć :D
odzujao...
:(
Sad ti nedostaje, a? cccc..žene! :)
Не нећу то да признам!
Eh...što se ja ne zaljubim ponovo, pa da se igram vruće-hladno, ume to da bude zanimljivo. :)
Стаклена, ја се нисам заљубила. :црвени: :)
Nisi nisi...how yes no. :)
Elem, nemoj da se stidiš, nema tu ništa loše.
Kad sam se ja jedini put u životu zaljubila, prvo sam njemu rekla da sam zaljubljena, a posle svima ostalima. I bilo mi baš super, često sam ga gnjavila i ponavljala kako sam se zaljubila. Sad me prošlo, i mogu ti reći da mi nedostaje taj lep osećaj. :)
Ма дај, као да је тооолико очигледно. :)
Pa dobro, i da jeste i da nije, desilo se, pa šta. Nije to nikakva ružna stvar da bi se krila. :)
Ма јашта, али ипаккк....нервира ме онај мали.
A štoo?
Па онакоооо...не смем вако јавно. :)
Pa ti pošalji na pvt. :)
Hahahaahahha ma evo recicu ti, malo je oskudan, u svemu. Eto rekla sam!
Jao Mici, pa šta očekuješ? Em je mlad, em je muško. :) Neće se to tek tako promeniti. :) Zato ti lepo kažem, bolje je zbog tvog psihičkog blagostanja da ne kriješ ništa, pa kome se sviđa-sviđa, a kome ne-neka ide dođavola. :)
Па Стакленаа није фер очекујем олд скул момка, а добијем билмеза!
Ahahahaha, e pa Mici draga, ovo je pravi momenat da naučiš da ne očekuješ previše. :D
A da, zaboravih da ti napomenem da ja od onog mog što sam se bila zaljubila nikad nisam ništa očekivala, nije me zanimao po tom pitanju ama ni ovolišno. Zato mi valjda bilo sve lepo. :)