Ко последњи победник 50

1. Јој Стаклена како сам се испалила за име синоћ...:)))

2. Marinija. :) Šta fali? Ništa strašno..

3. HAhahahaha ali da procitam Micila umesto milinica..ne znam sta je s mozgom. :)

4. Ma bilo je kasno, bagujem i ja ponekad tako.
    Nego, jesi l' ti uzela svedočanstvo, to mi kaži? :)

5. Jesaam, i isla na vopi sa drustvom da proslavimo. :) Inace dobila sam ''Gorski vijenac'' kao nagradu za odlican uspeh. :D

6. Oooo, čestitamo, taman, trebaće ti za lektiru. :)
    Ili ste već radili to?

7. Nismo, radimo sledece godine. :) A taman to od lektire za sledecu nisam imala.

8. Eh, srednja školo...nikad se ne bih vratila, života mi. :) Pusti šta ko priča, faks je zakon. :)

9. E Staklena nemoj tako, ja bas volim srednju, ono ne znam kako ovo da ti kazem, ali popularnija sam sada nego u osnovnoj i imam mnogo bolje drustvo negu u osnovnoj. A zanima me kako je na faksu ali ne ide mi se iz srednje jos. :D Sta studiras, ako se sme znati?

10. Naravno, različiti su utisci. Meni je u srednjoj bilo super na početku. Do kraja 4. godine nisam mogla više da ih gledam. Žensko odeljenje, medicinska škola..šta reći. Toliko spletki na jednom mestu, stvarno su mi se zgadili. Nisam išla ni na 5 godina mature, još uvek mi je rano da ih gledam.
    Inače, studiram medicinsku biohemiju na farmaceutskom u Beogradu, evo već 5. godinu. Do kraja sledeće godine ću valjda diplomirati.
    Sviđa mi se studentski život jer si prepušten sebi, sam raspolažeš svojim vremenom kako ti odgovara, novcem koji dobijaš, ako nije dovoljno, radiš nešto pa zaradiš, biraš s kim se družiš, nije to druženje "po inerciji", tipa sedimo zajedno u klupi, to znači da smo najbolje drugarice. Još ako si u domu, milina.
    I sazri čovek za tih 4-5-6 godina..kad se samo setim sebe od pre 3 godine i sad-nebo i zemlja. Eto, odužih ja ovo. :)

11. Е фино, сад капирам зашто баш не вариш средњу. Али потпуно смо у различитој ситуацији! Ја идем у гимназију, општи смер, значи људи с' конца и конопца се сручили у школу и некако смо се уклопили, да човек не поверује, сад смо насложније одељење а скоро нико никога на почетку није знао. И то што кажеш за женско одељење, па капирам те, код нас је пола-пола тако да је одлично са те стране. Супер је што завршаваш ово, свиђа ми се и што си оптимиста по том питању. :) Па знам шта хоћеш да кажеш, није иста ова девојка данас и она од прошле године у ово време а камоли пре 3 године. Ја ћу сад само да ти кажем да сам завршила прву годину (мала сам) ;) и да имам 16 година. Не знам да ли делује тако.

12. Dok dođeš do 23. promenićeš se još 4 puta, minimum. :) (jbt, zvučim sama sebi kao neka matora smoruša)

13. Хахаххах, ма ниси бре, само торочи малко ми је досадноо...:)))
    Јој верујем, а гора од овога сад не могу да будем. 3:)

14. Slaba vajda, idem sad još malo da učim. :) Dođem kasnije. Potrudite se da na :Igri: uhvatite i skuvate pekija dok se ne vratim. :) Mah mah

15. Ili bar Rimejka, kad se već dobrovoljno prijavio... :D

16. Хахахаха важии..позз..:)

17. Pozdrav za staklenu doktorku!!!;)

18. A za menee...smrc...

19. Baneeee, kad ćeš na ekskurziju?;-)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.