Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa sta ti mislis? Da se ovakav ten dobija od sunca? :D
Salim se :) Ne znam jos tacno sta kako blabla... vidjecu :))) OdoK vam sad... krajnje je vrijeme :D Budite mi dobro :)
Neka, držaću se ja moje laboratorije... :)
Ahoi,Merci :))
Kakav lab pominješ,Staklenčice? :)
Pozdrav Merci! :)
Ma ja ti studiram neke hemije, da se mlatim po laboratorijama.. zato pomenuh. :)
Auuu,onda,znači,rupu na mantilu koju ti je napravila kiselina možeš da "neutrališeš" baznim rastvorom? :))))
Ahahaha, to je ta primenjena hemija! ;)
Za divno čudo, mantil mi se dobro drži, a ima više od 9 godina!
Ma,ja sam završila prirodno-matematičku gimnaziju sa svim božijim hemijama,fizikama,astronomijom..zato sam posle otišla da sledim svoje ja,pa otišla u likovnjake.
Prava renesansna žena,hahahaha!!! :)))
Svaka čast, oduvek sam se divila tim ljudima koje ništa ne sprečava da se bave onim što vole!
Slikaš često? Ulje na platnu?
Najviše volim kombinovanu tehniku,ali primenjena umetnost je moja ljubav.(Tu dolazi do izražaja moj ćoroskop-devica-da sve ima svrhu i upotrebnu vrednost..)
Slikala sam i na platnu i lesonitu i ikone,svašta nešto..
Crtanje me više privlači,tu nema foliranja :)
Jaooo, još jedan zemljani znak. :) A šta si u podznaku, ako nije tajna?
Jedna moja drugarica se bavi slikanjem, i šta znam, ne voli da pokazuje slike drugima, osim ako nije izložba..e sad, meni je dozvolila da vidim neke njene nove slike i pitala me šta mislim. A ja u trenutku, ne znam šta da mislim, jer nisam nikad imala prilike da komentarišem takvu umetnost. :) Za mene je umetnost ako nacrtaš nešto da bude verno kao u prirodi..ali udubila sam se malo, i počela da razaznajem oblike. Posle mi bilo zanimljivo. Jedva čekam da naslika još nešto. :)
U podznaku sam isto Devica,(ali me greje Venera u Lavu,a emocije mi "drma"Mesec u Ribama) :))
A za pokazivanje slika ili bilo kakvih svojih radova sam isto teška..sad sam se malo oslobodila,ali sam napravila ogromnu pauzu (skoro 10 godina)neslikanja,duga priča..ali i meni realizam paše ponajviše.Prvo,brale,nauči osnove-pa onda idi u apstrakciju do mile volje! :))Tu sam malo surova ;)
Sad idem i na ples,tai-chi,trudim se da budem srećna :)
ccc ovi umetnici prevladali Vukajlijom :D
Pa realizam, to, zemljani znak, vidi se. :D
I ova drugarica je zemljani, Bik, i ima dobru ruku, za maturski rad je radila neku ikonu, ogromnu, odrađeno besprekorno. Ali voli i tako malo da luduje..hm, treći put je pominjem danas a nismo se dugo videle, mislim da ću da je pozovem sad.. :)
A za tai-chi sam čula, ali nemam pojma ništa o tome..aj me uputi.. :trep: :)
Nindža ples :D
Da ne "prosipam pamet"previše,potraži na youtube-u tai-chi-chuan,to je drevna kineska veština sklada pokreta,forme i uma..tako to-da ne zvučim mnogo "zen" :))
Meni zvučiš previše trezveno :D
vi to nesta o meni?:)
Koji si ti?
Elektro,ne valja kad sam cvrcnuta,ne valja kad sam trez(ve)na-kako tebi čovek da ugodi? :))