Ко последњи победник 50

1. Ti si stvarno načisto pošandrcala za tim dečkom :D

2. Па кад ми се много свиџа. :)))

3. Koji li je taj srećnik, blago njemu... Ih, što nisam muško! Mici, muvala bih te, kad si tako iskrena i neiskvarena! :)

4. Хахахахах Стакленаа, под хитно ти налазимо дечка. :)))

5. Ih, nije to nikakav problem. Problem je naći iole normalnog..e to me muči već..hm..20 i kusur godina. :D

6. Ja toliko godina nisam normalan xD

7. Па шта има везее као да је Били нормалан. :)))

8. Baš vala..podsetite me onda zašto ne ozvaničite to, nego se pravite fini? :)

9. Pa bio je,ali sam ga iskvario.

10. Hoćeš hirurškim putem ili da te bockam?

11. Мали, шта булазниш?

12. Ju, bože sačuvaj, treba vas zaključati međ' 4 zida i baciti ključ daleko od vrata. :)
    Evo, imam ideju! Nađite mi novog tigra, a ja vam ostavljam sobu na korišćenje. :D

13. Pitam te za metod spušćanja na zemlju.

14. ПА знаш ти метод којим ћеш ме најефикасније спусити на земљу, не бринем ја за тебе.

Саклена :))))))))

15. Može bengalski,pošto vidim da ti ovi rusi ne odgovaraju?

16. Окрени дупе мали, да те ударим и да завршим више са тобом. И да још само да ти напоменем да сам се пронашла у једној твојој дефиницији, а новија је у последње три је.

17. Sta sam propustila? :)

18. U što mi je žao :D

Seko otkud ti?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.