Ju, bože sačuvaj, treba vas zaključati međ' 4 zida i baciti ključ daleko od vrata. :)
Evo, imam ideju! Nađite mi novog tigra, a ja vam ostavljam sobu na korišćenje. :D
Окрени дупе мали, да те ударим и да завршим више са тобом. И да још само да ти напоменем да сам се пронашла у једној твојој дефиницији, а новија је у последње три је.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ti si stvarno načisto pošandrcala za tim dečkom :D
Па кад ми се много свиџа. :)))
Koji li je taj srećnik, blago njemu... Ih, što nisam muško! Mici, muvala bih te, kad si tako iskrena i neiskvarena! :)
Хахахахах Стакленаа, под хитно ти налазимо дечка. :)))
Ih, nije to nikakav problem. Problem je naći iole normalnog..e to me muči već..hm..20 i kusur godina. :D
Ja toliko godina nisam normalan xD
Па шта има везее као да је Били нормалан. :)))
Baš vala..podsetite me onda zašto ne ozvaničite to, nego se pravite fini? :)
Pa bio je,ali sam ga iskvario.
Pa ja se stidimm...:DDD
Elekhttp://www.youtube.com/watch?v=y4OAbhTXYmg
Hoćeš hirurškim putem ili da te bockam?
Мали, шта булазниш?
pri kraju smo...
Ju, bože sačuvaj, treba vas zaključati međ' 4 zida i baciti ključ daleko od vrata. :)
Evo, imam ideju! Nađite mi novog tigra, a ja vam ostavljam sobu na korišćenje. :D
Pitam te za metod spušćanja na zemlju.
ПА знаш ти метод којим ћеш ме најефикасније спусити на земљу, не бринем ја за тебе.
Саклена :))))))))
Može bengalski,pošto vidim da ti ovi rusi ne odgovaraju?
Окрени дупе мали, да те ударим и да завршим више са тобом. И да још само да ти напоменем да сам се пронашла у једној твојој дефиницији, а новија је у последње три је.
Sta sam propustila? :)
U što mi je žao :D
Seko otkud ti?