Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sto sve moras da pokvaris! :P Kakve buve, kad mi je lepo nista ruzno ne vidim! Sto, je l' se plasis buba?
Plašim se svega što ima više od 4 noge. :) Osim komaraca. Njih tamanim.
Pa da poubijam taj jadni zivi svet da bi ti mogla da lezis na senu? Cccc..
A kad sam se ja to izjasnila da bih ležala na senu? :)
Pa sto moras da se izjasnis.. :D
Aaaa pa izvinjavam se, nisam znala da se ništa ne pitam vezano za svoje želje. :)
Dobro, ti odluci! (:
Ne, pustiću da drugi odluči za mene...svašta s tobom. :) Biće kako ja kažem, bre! :D
Pa sta ti kazes? :D
Da se nikad nisam valjala u senu i da postoji dobar razlog zašto nisam! :) Prase jedno.
Pa za sve postoji prvi put! (:
Ne ne, za sve može da postoji prvi put, al' i ne mora. ;)
Ali lezanje na senu je lepooooo!! :D
Navedi mi 3 dobre stvari vezane za ležanje u senu! Pritom, razlozi moraju biti vezani isključivo za seno i ležanje u njemu, a ne za ležanje generalno. Ajd da te vidim. :)
Seno divno mirise, udobno je i nije od vestackog materijala! Eto.. (:
To nisu dovoljno dobri razlozi!
Ti si smoreni realista, prebicu te! :P
Nisam smorena, samo sam realna. :) Mada rekoše mi u par navrata da sam rođena da uništavam tuđe snove. Bejah ponosna. :D
Poslednja za pozdrav! :)
Poz muskatlice!! A ti, staklena, prestani da mi rusis mastu, necu te vodim na sankanje! :P