Ко последњи победник 50

1. To neki novi macan? :migmig:

2. Хехе :) ма ниста. Мало сам шлб сад.

3. Švrćka se sa raznim tipovima.

4. Nema kumo raznih tipova, razne tipove prosledi meni, znam ja kako ću s njima, a ti imaš kuma, dosta ti je. :D

5. Нисам. Али шта ћу кад поједни неће ни да ме испоштују понекад.

6. Ne budali, Kraljeviću Marko, nego kazuj koji je taj Alehandro, i čime je zaslužio tu laskavu titulu? :)

7. Ti imaš onog sa bundom,šta još hoćeš!

8. Стаклена, кумо, жао ми је, свкаог бих ти дала и секси Дамира и секси Станка, њих могу да преболим. Али секси Александра не. Нећу ја са њим неке озбиљне воде...алииииии...ауууу.....

9. A ja njoj veran ko kuče :D

10. Samo kaži čime je zaslužio takav nadimak, sad me baš interesuje.. :D

11. Reci joj na PVT,da ja ne vidim.

12. Елек, верна сам и ја немој да бринеш ништа. Само се понашај. :)

Стаклена, заслужио је јер је шмекер и кул, а у исто време је и хладан али према девојци никада. Није ти он нешто грађен али фаца је савршена. Он је оличење онога што мени треба. Због тога је страшно секси. Али има и неко бољи у близини. ;)

13. Jel ja da navratim u fitnes centar opet?

14. Хм, и после ме питаш кумо како да ми Александар не буде секси? Само сними шта овај овде пише.

15. Opaaaaa "ovaj ovde"!Sad sam i prekršten :D

16. Nemoj takva da si prema kumu, znaš da je duša od čoveka, i da je seksiji od svih Aleksandara, Damira i Stanka... :)

17. Хммм како кумо, ја то не видим. Данас га и на МСН зовем и занимам се а њега а он тако. Александар ме не би остави да чекам ни секунду.

18. Nemoj kumo da si na kraj srca, Aleksandar ne zna da se bakće oko struje, a ko će ti sutra popravljati bojler kad rikne, dobra kumo? Treba misliti na sve! :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.