Ко последњи победник 50

1. To neki novi macan? :migmig:

2. Хехе :) ма ниста. Мало сам шлб сад.

3. Švrćka se sa raznim tipovima.

4. Nema kumo raznih tipova, razne tipove prosledi meni, znam ja kako ću s njima, a ti imaš kuma, dosta ti je. :D

5. Нисам. Али шта ћу кад поједни неће ни да ме испоштују понекад.

6. Ne budali, Kraljeviću Marko, nego kazuj koji je taj Alehandro, i čime je zaslužio tu laskavu titulu? :)

7. Ti imaš onog sa bundom,šta još hoćeš!

8. Стаклена, кумо, жао ми је, свкаог бих ти дала и секси Дамира и секси Станка, њих могу да преболим. Али секси Александра не. Нећу ја са њим неке озбиљне воде...алииииии...ауууу.....

9. A ja njoj veran ko kuče :D

10. Samo kaži čime je zaslužio takav nadimak, sad me baš interesuje.. :D

11. Reci joj na PVT,da ja ne vidim.

12. Елек, верна сам и ја немој да бринеш ништа. Само се понашај. :)

Стаклена, заслужио је јер је шмекер и кул, а у исто време је и хладан али према девојци никада. Није ти он нешто грађен али фаца је савршена. Он је оличење онога што мени треба. Због тога је страшно секси. Али има и неко бољи у близини. ;)

13. Jel ja da navratim u fitnes centar opet?

14. Хм, и после ме питаш кумо како да ми Александар не буде секси? Само сними шта овај овде пише.

15. Opaaaaa "ovaj ovde"!Sad sam i prekršten :D

16. Nemoj takva da si prema kumu, znaš da je duša od čoveka, i da je seksiji od svih Aleksandara, Damira i Stanka... :)

17. Хммм како кумо, ја то не видим. Данас га и на МСН зовем и занимам се а њега а он тако. Александар ме не би остави да чекам ни секунду.

18. Nemoj kumo da si na kraj srca, Aleksandar ne zna da se bakće oko struje, a ko će ti sutra popravljati bojler kad rikne, dobra kumo? Treba misliti na sve! :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.