Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Кумо, он ме не мучи, он ради нешто друго. ;)
Neću,ali onda ćeš moći da muvaš onog ledenog,kako se zove...
Хм сексиша мој. Александар.
facepalm.jpg
E taj.Davaj palačinci,pa idi de oćeš :D
Па не може то тако. Не дам палачинке док ми не упутиш коју нежну реч. :)
Kumo šta udaraš samu sebe?
Lepu reč...daj palačinke ili sečem vene.
Ne udaram, krijem pogled da ne čitam tešku literaturu pred spavanje. 'vako k'o ova moja zver krijem pogled. :)
Не може, пољубац и иди једи онда ове палачинке, све шта хоћеш.
Ae zdravo :D
Kumo, pa neće valjda preda mnom ovde da se eksponira..sramota ga. :)
Iju!
http://obtainbeauty.com/images/biggirl.jpg
само ћу ти окренути леђа и појешћу
http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/d/b/db5f6341f8abf2ad49439eaaf9eed539_content_large.jpgове палачинке са сексишом.....
Kumo, sad mi otvori apetit! PU! :)
Ajd 'leba ti, odgovori mi ti na onoj temi sa pitanjima, ti si žensko, razumeš se valjda. :D
Евооо кумо, све за тебе :Д
Vaistinu si zlatna. :)
Хахахахах хвала. :) Где нестаде овај?
Ode valjda da spava, ptice mu ga znale.
ajte i vi na spavanje, oću opet da sam zadnji :p
Зеко па не може....:)))