Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Uuuuuu, gde me nađe...:) Samo kad sam u martinkama i kad sam pijana..ili skroz pokisla. :)
Sledeća osoba se plaši zmija.
Face2face bih se verovatno prepao, ali volim da ih gledam na tv-u ili sa bezbedne razdaljine. :)
SO je prijatelj krtica i dabrova.
Daaaa! Dvojica drugova zbog mene nose nadimak Dabar. :)
Sledeća osoba voli matematiku.
Volim, mada sam se do sad i zasitio.
Sledeća osoba voli slike fraktala.
Da, još kao klinka sam imala neki poster na kome devojčica drži u ruci neku knjigu na čijoj je korici ta ista devojčica sa knjigom i tako dalje. :)
Sledeća osoba voli pitu sa sirom.
A ha!
Aledeca osoba ima nos i obrve!
Netačno, nos i jednu obrvu.
Sledeća osoba voli šešire/kačkete.
Meni je na kratko prošla kroz ruke knjiga, nešto kao "fraktalna teorija", fascinantna stvar, IBM-ovci koriste (sad ću lupiti) program za generisanje beskonačnog broja iteracija i tako testiraju brzinu procesora.
Volim, a volim i sa mesom.
SO je bar jednom bila u Hard Rock Cafe-u.
Bio u Šapcu dok sam išla u srednju, tamo sam stalno izlazila. :) Ali ako misliš na onaj pravi pravcati, ne, ali sam prošla u Pragu pored jednog. Nismo imali vremena da se zadržavamo tamo, šteta.
Sledeća osoba voli konfete.
Ma na taj lokalni sam i mislio :)
Možda kao mlađi.
SO ne voli novogodišnji doček.
Ne volim ga, jer se poslednjih par godina desilo da imam temperatur za novu godinu i da ležim kod kuće. Ovako mi nije bitan.
Sledeća osoba voli svoj rođendan.
Ne preterano jer sve više volim suštinu umesto formalnosti.
SO sanja oblake i svi na njega liče! :))
Pa ne baš oblake, sanjala sam sinoć neke konje, i mogu ti reći da liče. :D
Sledeća osoba sanja ponekad da leti.
Hahahaha, rispek'! :))
Više da padam, i to su mi bili najgori snovi. :)
SO mašta o nemogućem.
Ponekad, kad imam višak slobodnog vremena, ali uvek sa titlom iznad slike "Ovo je samo maštanje, ovo se neće desiti, nemoj džabe da se nadaš". :)
Sledeću osobu nije teško razočarati.
Zavisi, pre je bilo lakše, sad ne očekujem previše. A i trudim se da brzo zaboravljam.
SO i dalje gleda očima deteta.
Ne kao ranije, ali često.
Sledeća osoba se nekad zasmeje naglas iz čista mira, kad se seti nečega, dok drugima ništa nije jasno.
Isuviše često, mislim da me nikad neće napustiti taj blesavi duh. :)
SO stavlja porodicu na prvo mesto.
Da.
Sledeća osoba ima mlađeg brata/sestru.
Nemam.
SO je mamurna.