Ne sećam se naziva, ali u pitanju je jedno nepalsko jelo od krompira i povrća. U suštini je veoma jednostavno. Jede se prstima. Toliko je začinjeno da ti se prsti posle oko nedelju dana osete.
Da li si nekada pio/pila čaj sa mlekom i ako da, da li ti se sviđa?
Baš sam se nadala da ćeš ti odgovoriti na prethodno pitanje, pošto si obišla pola sveta. :D
Pila sam, obožavam tu kombinaciju, naročito ako je crni čaj u pitanju. A ekspert sam za jedan karamel-čaj sa mlekom, ko god svrati zimi do mene, tera me da mu to kuvam. :)
Ova moja, malo je manja i prakticnija u odnosu na onu ćaletovu, mada ćaletova je u sustini bolja za nožne prste ali posto njih ređe održavam puno zadovoljstvo pronalazim baš u ovoj mojoj od nerđajućih materijala.
Kako se ponasas prema prepotentnim likovima tj kako mislis da ih je najkvalitetnije spustiti a da nije ona fora "govno smrdi"?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Imam fejs, juče mi riba pukla šamar!
Madonna ili Cher?
Aaaaaaaaaaaaaa! Maraja Keri.
Dzordz Majkl ili Elton Dzon?
Dzordz Majkl.
Mariah Carey ili Whitney Houston?
Opet Maraja Keri.
Dzordz Majkl ili Majkl Dzekson?
Тешко. Може обојица?
Да ли си лака мета комараца?
hahaha! da, al zato imam mrežu na prozoru.
Da li si laka meta osa? :)
Ма јок, успешно из избегавам.
Да ли се зовеш Јован?
Ne. :)
Šta si prvo uradio/la kada si se jutros probudio/la?
Namestila krevet i otvorila vrata od terase.
Šta te je probudilo jutros?
Interfon.
Koje jelo do sada nisi probao/la, a imaš želju?
Indijsku hranu možda, deluje interesantno.
Najegzotičnije jelo koje si probao/la?
Ne sećam se naziva, ali u pitanju je jedno nepalsko jelo od krompira i povrća. U suštini je veoma jednostavno. Jede se prstima. Toliko je začinjeno da ti se prsti posle oko nedelju dana osete.
Da li si nekada pio/pila čaj sa mlekom i ako da, da li ti se sviđa?
Baš sam se nadala da ćeš ti odgovoriti na prethodno pitanje, pošto si obišla pola sveta. :D
Pila sam, obožavam tu kombinaciju, naročito ako je crni čaj u pitanju. A ekspert sam za jedan karamel-čaj sa mlekom, ko god svrati zimi do mene, tera me da mu to kuvam. :)
Koju kupku trenutno koristiš?
Izmućam sapuna u pola litre tople vode i polijem se time.
Jel pereš zube četkicom ili samo na prst nabaciš malo zirodenta? :D
Ne, lepo skinem protezu i odložim je u čašu. Kupila sam i one šumeće tablete koje ubaciš u čašu i preko noći očiste protezu sasvim.
Da li mažeš imalin po tabanima i ako ne, zašto ne?
Nemažem po tabanima jer sav imalim koji nabavim, a njega je podosta malo, u stvari potrosim na mazanje...ma ne...
Šta je uopste imalin i zasto ga treba mazati na stopala?
Imalin je ona krema-mast za glancanje obuće, mažeš je po stopalima ako si...šta znam, zreo za neku ustanovu ili tako nešto. :)
Čime i kako čistiš i održavaš nokte?
Full compatibile combination of pure essential Grickalica & voda!
Šta koristis da nemas bubuljice?
Balein gel za umivanje za mladu kožu, Clear skin piling sa granulicama i trenutno neku Sorayinu kremu sa kiseonikom.
Koja ti je omiljena grickalica?
Ova moja, malo je manja i prakticnija u odnosu na onu ćaletovu, mada ćaletova je u sustini bolja za nožne prste ali posto njih ređe održavam puno zadovoljstvo pronalazim baš u ovoj mojoj od nerđajućih materijala.
Kako se ponasas prema prepotentnim likovima tj kako mislis da ih je najkvalitetnije spustiti a da nije ona fora "govno smrdi"?