Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 10

1. Кафа!
    А ваше?

2. Đus.

Da li si nekada išla na nadogradnju noktiju?

3. Nikad, nikad nisam ni imala dugačke nokte.

Opiši kako voliš da ubijaš komarca koji ti je zujao prethodnih 20 min oko glave.

4. Masivnom, ali savitljivom knjigom da kratko i jebitačno razvalim po nekoj površini koja se posle lako čisti.

Sa koliko godina si prvi put koristio/la elektronsku poštu?

5. Uf, možda 6. ili 7. razred osnovne..dial up..ajao..

Imaš li omiljenu plišanu igračku i kako se zove?

6. Da, to je ustvari meda isti kao Mister Binov, samo što ja moga zovem Fabrizio.

Da li ostavljaš uključen računar i kad izlaziš iz kuće?

7. Povremeno, ili na stand by-u.

Da li isključuješ punjač iz zida čim primetiš da ti je napunjena baterija na mobilnom?

8. Ne, ostavim još malko. Nemam pojma zašto. :)

Šta bi u ovom trenutku promenio/la u svojoj sobi?

9. Stavila bih cipelarnik! Jer ću polomiti vrat uskoro kako je krenulo. I da, potamanila bih sve komarce.

Omiljena Milka čokolada?

10. Sa celim lešnicima.

Da li ti je od početka 2010. godine ispao mobilni telefon?

11. Može biti, a možda i nije. Pazim na te stvari.

Da li si ove zime overio/la neku klizavu površinu cenjenim dupetom?

12. nisam!

Jel ti stigla karta za exit?

13. Tako nekako, zvali me da radim tamo, videću do sutra da li ću prihvatiti ponudu.

Šta da činim povodom toga, šta ti misliš?

14. pa nisam siguran, ako nemas kartu a ide ti se, a radno vreme ti do 1-3 najkasnije možda i vredi da ides :)

Am I wright?

15. Ne znam detalje, ali verovatno ću prihvatiti, ako rešim stambeno pitanje do sutra ujutru. :)

Zašto ne spavaš?

16. hm, stambeno pitanje, to mi odgovara :D

Igram fifu protiv azijata, koljem ih pa sam se navukao, sad cu jos malo, a sto ti ne spavas kad ustajes u 8.38? :)

17. Što, da nećeš da me primiš na stan nedelju dana? :)
    Ne spavam jer sam spavala popodne, i nemam više obaveza do daljnjeg, s obzirom da sam danas položila poslednji prijavljen ispit za ovaj ispitni rok.

Ko pobeđuje?

18. Ja ih gazim :) bas me ide. Primam te na mesec dana, eto :) Samo ja ću morati da spavam na podu...ali to je tako romatnično :))))))))

Oćeš doći onda?

19. Naravno, očekuj me već u nedelju popodne. I usisaj pod, ako boga znaš, ne volim da hodam obuvena. :)

Spavao si nekad na podu?

20. jesam :) Ako želiš imas varijantu, sve je sredjeno, usisano... :)

Mislis da necu izdržati ovaj put da sapvam na podu?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.