A ne, ja sam navucena na Vukajliju od prosle godine! :) A skoro sam pocela da pisem defke i tako to...
Joj, daj neko lakse pitanje! :D EKV,Placebo, Haustor (Darko Rundek je kralj), eto, ta tri da izdvojim, ali ih je mnooogo vise!
zivim na selu i u komsiluku sam imala bas dosta drustva moje godiste. ima bas mnogo lepih uspomena, ali najlepse su, verovala ili ne za vreme bombardovanja, nas desetak smo se okupljali u jednoj malo prometnoj ulici i tu smo se vozili biciklama po ceo dan. imali smo nasu prodavnicu. a cak smo i pravili demonstracije protiv klintona, sa sve njegovom istampanom umralicom i srpskim zastavicama bojenim vodenim bojama. xD
A ja stojim i gledam te kako postojis,
I ti stojis i gledas me kako postojim,
I ti stojis i gledas se kako postojis,
A ja stojim i gledam te kako postojis.
Ovaj stih pevusim ceo dan... :)
A ne, ja sam navucena na Vukajliju od prosle godine! :) A skoro sam pocela da pisem defke i tako to...
Joj, daj neko lakse pitanje! :D EKV,Placebo, Haustor (Darko Rundek je kralj), eto, ta tri da izdvojim, ali ih je mnooogo vise!
Najlepsa uspomena iz detinjstva?
zivim na selu i u komsiluku sam imala bas dosta drustva moje godiste. ima bas mnogo lepih uspomena, ali najlepse su, verovala ili ne za vreme bombardovanja, nas desetak smo se okupljali u jednoj malo prometnoj ulici i tu smo se vozili biciklama po ceo dan. imali smo nasu prodavnicu. a cak smo i pravili demonstracije protiv klintona, sa sve njegovom istampanom umralicom i srpskim zastavicama bojenim vodenim bojama. xD
omiljeni glumac?
Dzoni Dep zbog Sweeney Todd-a i Alise u Zemlji cuda.
Omiljeni citat?
nemam omiljeni citat bas, ali ako moze da posluze pesme od coldplay-a god put a smile upon your face i killers smile like u meen it.
znas da je oba ta filma rezirao tim barton, kao i edvard makazoruk i ed vud, isto sa dzonijem.
neki tekst pesme koji te opisuje, ili ti prija dusi... :D
A ja stojim i gledam te kako postojis,
I ti stojis i gledas me kako postojim,
I ti stojis i gledas se kako postojis,
A ja stojim i gledam te kako postojis.
Ovaj stih pevusim ceo dan... :)
Omiljeno mesto za izlazak?
hm... bioskop... ne volim ta fancy mesta kojih ima po Vrnjackoj Banji. A u Kraljevu obozavam da odem na Atos.
tebi?
Ne znam, volim parkove, svirke, tako te budzake, retko kad idem na zurke.
Omiljeno jelo?
sarma u zelenom listu (ne od kupusa, neka druga biljka, jbm li ga koja...) sa jogurtom
omiljeno pice alkoholno i bezalkoholno.
Pivo i djus.
Omiljeno godisnje doba?
decembarska zima sa puno snega, aprilsko prolece sa dosta suna, julske noci bez komaraca, oktobarska jesen sa zlatnim lišćem :)
omiljeni praznik i zašto?
Ne volim praznike.
Koje ti je boje cetkica za zube?
heh, interesantno pitanje... crvena.
omiljeni lik iz crtaca?
Ufff, tesko pitanje, ako pocnem necu zavrsiti do sutra, zato necu ni da pocinjem! :D
Jesi provalila gde je pvt? :D
Jedva.Sramota me da kažem koliko je prošlo od registracije do pvtprovaljivanja.
Sa koliko ljudi razmenjuješ pvt?
Ni sa kim, nova sam ovde.
Najlepse mesto koje si posetila/o?
Barselona
Najlepse mesto koje si posetila/o?
Hm, nije mesto, ali je regija: Toskana.
Jezik koji bi najviše voleo/la da naučiš?
spanski
koju bi zemlju volela da posetis?
Volela bih.. VOLELA?
Bih, i to Turkmenistan.
Koliko Ludolfov broj Pi ima decimala?
de me nadje sa matematikom. :/ 3.14......
koja kola bi voleo da vozis