![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
I SOS je super, njega sam zaboravila...
Meni su omiljeni gospodža, en_dotter, Zli!, Gvozdenović, Artemida, 2pan, isharky, tulumbac, dovlinhos, sengenskaviza...i naravno Jelena Tihi Ubica.
uh, paaaa...
Kurd, 2pan, Che-Vu, МаријанаП... (u 90% slučajeva, možeš da im daš plus, pa onda da čitaš definiciju)
Obratite pažnju na Jimmy Page-a. Filigranski rad.
Hvala, Vanja, ali sam daleko ja od toga. :)
Nije bilo tebi, nego o tebi
Moj omiljeni autor je - neko.
Nastao je u vreme kada smo mogli da definišemo kao neregistrovani, pa ako zaboraviš ili nećeš da se potpišeš ostane "definisao neko". Ima tu i mojih definicija... pa onda možda zbog narcisoidnosti.
Ja volim surovog....
:)
A i def su mu lepe isto...
:)
Abraksus,matori Surovi,Gospodja,dovlinjos,Buxtehude,starac focho.
Tulumbać,Če-vu,Dragišić,wojtek,Lola,šengen,Kanis Lupus,Ludi Rudi,Šejper 37.
Od novijih Protagora,Kafka,Jurodivi.
Znaci, u zadnje vreme jurodivi nevidjeno odskace. Jos samo da nije napisao dve- tri definicije koje nisu skroz originalne, ne bih mogao da mu nadjem manu! Jimmy Page je takodje izbacio dosta dobrih u zadnje vreme, pa i moj cimer (PERSONA NON GRATA), iako je dosta omrznut u odredjenim krugovima...
Određenim krugovima...nešto te nema na sajtu
bas mi se svidjaju defke PERSONE NON GRATE,extra su,jurodivi je isto dobar
Jeco, nesto mi se omrzlo, navratim tu i tamo, ali sve na kratko...
nasao sam jednog extra clana,pogledajte molim vas njegove definicijehttp://vukajlija.com/recnik/autori/1332
http://vukajlija.com/recnik/autori/5341/definicije
Ovaj je skoro sve defke odstancao za jedno vece, i to mu je bilo to. Al su mnoooogo dobre!(mada sumnjam da je neki multi)
al ovaj BOJAN ima tako kratke definicije,uglavnom recenica 2,al su vrrrrrrh
Jbg Tupi, ponela me slava i novac...) desi se svakom na početku.
Meni je super MirjanaP i Zvončica
Ujka Vanja i MarijanaP.
Ivana sanjalica, Dunja NS, i naravno, nenadjebivi NesaDebeli.Jedan kisss za dame koje sam naveo.
S O O R O W E E, R-temida, gospoJAH, dlz, zajklon, Gvozdenoviczs, Dragisiczs, Dzurodivi, ne znam, kad pocnem mogao bih barem 50 njih da nabrojim i verovatno bih jos 150 vrh autora izostavio.