Vaš omiljeni ктитор

1. :povraca:............................................................................................ :jos uvek povraca:

2. Који некропост. :))

3. Što se tiče postera definitivno фатал ерор i moj imenjak, a od definicija Џими, Гроф Влатко Паскачић, Роберто Инцестицид...

4. Напокон и мене неко да похвали. :)

Што се мене тиче, Џими, Бурзум, Гвозденовић, Еуглена, Тулум и Блек од дефиниција. Постери Фатал Ерор и Јуродиви,

5. Nisam niciji "omiljeni autor"? To je cudno...

6. Pa i nije.
    Burzum, Euglena, Tulum, Šerif Gile, Gručo Marks i Wojtek. Nema dalje.

7. Ni mene niko nije stavio u omiljene pa se ne bunim. :)

8. Tacno. Medjutim, ja sam placipicka. Sve to mi tesko pada.

9. Recimo onda da...ljudi ne znaju šta valja :)

10. 'Fala ti ko bratu rodjenom!

11. овај изнад мене, мурби, дуле34, вокаси и бурзум

12. Фацо, извини, заборавио сам међ омиљене постерџије да те ставим.

Дакле, фатал, фаца и јуродиви.

13. FacaFacaa nekome omiljeni autor? Svašta.

14. Slavko, kasno je. Suze su imale efekta :)
    Ili si i dalje ljut zbog ove moje (istina, levatske) definicije? :)

15. Ta definicija me nimalo ne dotiče.
    :P

16. Бурзум, Гручо, Војтек, Амантино, Вехбија Ћоралић, Гвозден, Тулумбаћ, Кафка, Стормборн, Еуглена, Инсолент, Блек Хол, Сељак Весељак, Мертав (додуше, зато што сам му и блог читао), Сурови, Змиа, Отаку, па још једном ових првих пет, и још пар ауторки и аутора који често заблистају (Пеки д бој, Славк0, Џими, Костја, Гамби, Севаст, јНипсилон). Неког сам вероватно заборавио, али ајде.

17. Мертав (додуше, зато што сам му и блог читао)

On piše blog i na Vukajliji. Pričala mu ja da se ovde pišu definicije i kako bi to trebalo da izgleda, ali on je uporan :-)

18. Da i ja dodam svoje favorite.
    Duke Nukem (ne znam da li ga se iko uopšte i seća...dobro, modovi da), Gručo Marks, Gospodža, Predražinjo (veliki gospodin koga sam imao čast i da upoznam), Tulum, Burzum i Amantino.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.