Спе®мерска екипа 7

1. Ма ја ако сутра остварим 60-70% упадам на буџет. :)

Свака теби част,сматрај да си прошла.

2. Pa, verovatno su me primili. Valjda ćeš upasti, nadam se :)

3. Па пази,укупно нас се пријавило таман да сви станемо на буџет. Тако да нема шансе да окинем.

4. Ozbiljno? Mislila sam da ih se previše prijavilo na skoro sve fakultete. Pa super onda ako je u tvom slučaju sve ok. :D

5. Све зависи од смерова. За економију је,рецимо,кољачина,пошто година на самофинансирању кошта 100 000 динџоса,а нама година кошта 65 000 и још ћемо сви упасти на буџет. Па ти види.

6. Maloletna, kako se zoves?

7. Aaaaa, pa na ekonomiju će moja sestra, pa sam verovatno zato tako mislila :D Gde su svi ostali, ej?

8. Pa da l' da obrisu vise one defke i postere koji klinac.

9. Elek!!! Otkad te nisam videla, bre, čoveče...(tj., daaa, videla sam te juče, ali svejedno).
    Mici, misliš kao pravo ime? Milica.

10. Ha! Doktore, sada i potvrdjeno, zove se Milica.

11. Hehe dve mice na temi i dva pekija.

12. Ja se ne zovem milica i znas dobro da ne volim kad me zovu milica.

13. Овај Елек кад се умеша ја више не могу да се снађем...

14. Ajde, ajde, Doco, šta ti Elek smeta... :D

15. Čekaj, kako se Elek zove?

16. Jerbo sam videla u jednom primeru na tvojoj definiciji Milica, pa posto se skoro ceo dan dopisujem sa Jankovicem, napomenula sam mu, a ni on nije znao kako se zoves. Takodje sam ja ranije nagadjala da se zoves Milica, a sada je i potvrdjeno.

17. Ne brini doktore idem ja,došao sam da se javim samo.

Zovem se perica,kao da je to bitno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.