Спе®мерска екипа 7

1. sa duplog naloga je ovdje mislim sevast jebavao 30 clanova, napisali su 300 komentara na glupavu definiciju....

2. Mrzim nabildovane debilčine takođe. Mici, prezivaš se Janković, kao Doca? Ako sam dobro ukucala ima ih pod tvojim imenom 18.
    Šta imaš da brišeš slike, ček mene da vidiš, hahaha.

3. Hahahhaha Maloletnaaa nije feeer....

4. Šta nije fer, nisam te ni našla...a možda i jesam, ne znam koja ti je slika na profilu. Ali gde god sam ušla su zaštićeni podaci.

5. A mislim u pravu je kapetane,kako mogu da pale na ovu vrućinu!

6. SPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    Jupiliiiiiiiiiiii :DDDD

7. A mi taman raspalili roštilj,kad ono doleteše neki zmajevi i odnesoše kuvaricu djevojku...

8. A ja išao u četvrti razred,kad je baba potegla pa se udavila i zato sam ostao okrnjen za tih dva meseca...

9. Па и ја сам била четврти разред кад је мој деда удавио кокошку Снеки па сам зато остала ускраћена за рад о пасуљу, па ништа.

10. Hmmmmmmm? Ok, samo vi nastavite :D

11. Хахахахха баш смо инспиративни Малолетна а?

12. I tako sedim ja na terasi,pušim cigaru i gledam u banderu.A neka krava se popela na banderu i ne može da siđe.Bacim pogled na drugu banderu i vidim mog mačora kako pokušava da dobaci konopac kravi.Jbga,krava uhvatila konopac,ali nema palac i ne može da veže čvor.Deda došao pod banderu i viče na kravu da siđe dole da je on ne skida.Krava vidi da nema ništa od konopca i skoči pravo na dedu.Od tada je zrikav na jedno oko i slabije čuje utorkom.

13. Није ме однео змај,само сам отишо у набавку.

14. Komšija Miladin večito psuje vatrogasce kako ništa ne rade.A onomad kad je zapalio štalu kad je onako pijan hteo da upali fenjer,nije se žalio.
    I Stanimir mi se popeo na vrh glave sa svojom muzikom.Jednog dana ću da mu isključim vodu,pa nek sluša muziku onako smrdljiv.

15. Па чула сам ја за ту причу, причао ми деда Милојко који долази да купи ракију од 25 гради од мог деде. И тако прича он ту причу и каже како његова жена Миладинка од кад је чула ту причу кад год прође поред бандере почне да се крсти и исприча бајалицу. Ја сам након тога чула и верзију о падобранцу који је пао на бандеру и игром слуучаја му се спали чмарни колутић, од тада нисам ни ја начисто са бандерама и електричарима.

16. На мене је једанпут пао биде.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.