Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Aaaa...pa lepooo. :))
Hahahaha...znaš ti mene i moje pesmice. :P
Tako ti i treba. :P
МА знадем, а знаш и ти мене, иначе избегавам да помињем њега ал сад сам приморана. :р
Pa naravno da izbegavaš kad te ja posle ubijam. :D
Хахахахах па тај рад, ал сам сад направила изузетак. И види докле сам дошла, сад имам наставак песмице кукууу...
Hahahaha...to ti pričam. ;))
Hoćeš još neki stihić? :P
Хахаххахаха немој молим те! Оћеш да одапнем овде? ;))
Hmmmmm...pa aj poštedeću te ovaj put. ;))
I šta radi Kiflica?Kako ide cepanje drva? :P
Батали мармуне, дечко је сјебао ногу (опет) па сад оно само се зајебава даклем ништа од цепања дрва :Р
Битно је да полаже један разредни сад и два поправна у августу...ма боле га бриге.
Hahahahaha...pa dal?
A šta ti je sa http://tsunami1984.blog.rs/gallery/2775/previews-med/zubi.jpg PETARDICOOM ? xD
Ахаххахахахахахахахахахахахаха па ја ћу да умрем...Петардицу не виђам :Р ал га зато виђа мој деда и преноси ми поздраве...
Hahahahaahahaha :napad: . :D
Pa lepoo,dal je i on stavio http://vukajlija.com/attached_images/0002/9632/zlatan_zub.jpg k'o moj dragi zet? :))
Хахахахха јебо те зет! Знаш добро да ћу да те кокнем на помен онооог. Бљак бре!
Hahahahaha...IJUUUU,DALEKO BILOO! Necu ja ništa sa zetom. :P
Nego,je l' stavio i ovaj zubić? :))
:umire:
Ххахахахахаха маршшш :Р Јаооо једва чекам да видим Ђокицу да му кажем пар речи, па да дечко поведе рачуна о теби. :Р
Hahaha... :P
Ju,nema on ništa sa mnom. :P (mada mogao bi xD )
Ма дааа, као сад нема ништа са тобом, морееее.
E moja ti,pa da ima ne bih ja čamila ovde.xD
А и то што кажеш, ајд морам на МСН-у да испричам нешто, заборавила сам данас, а није за јавност.
Ma ne bi me niko zadržao ovde.xD
Ae. :D
Hik dobro veče...