A jašta, sve ste fine kad tražite dečkonju :P
Šalim se, evo me, ko miliJon dolara :)) Baš rekoh kumu grofu Vlajku kako sam se sinoć i preksinoć umereno pjanio i baš mi je falilo pošto nisam neko vreme (zbog ispita i tako to), i još preksinoć završih na živoj mjuzi... ih!
A u utorak idem da mi upišu ocenu i gotovo sa ispitima, još samo diplomski u septembru... :)
Ајој па морам мало фина да будем, јок ко пре нако безобразна. ;)
А свака част, уживанција, ма боле те бригее...:)))
А нема ништа, јуче провала облака, данас огрејало, нит да идеш да се купаш нит да седиш у кући, страхоте. А кажи ми шта је са Енерџи лебарник јој пољубим, нема је да јој се захвалим дала ми ниспирејшн за најновију дефку. :)))
Hau kud aj nou, ne mogu ni za sebe da odgovaram :)) Ode valjda u zavičaj, reče da će da postane tetka ovih dana...
A dadoh ti plus tamo, al' moraće da se probaju ti kukiz jednog dana :)
Хахахаха па тражим је а ње нема, ко да је у земљу пропала, ал нема везее има да је наватам један дан. :)
А фала за плус, на неко окупљање доносим котарицу сас кукиз па једи колко ти душа иште. ;)))
СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
ŽBLJUĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
Какве су ово ономатопеје? ;)))
Ma šala mici, đesti, kaćemo dotvorimo neku temu da bacamo rime :D
Ма шта ја знам, сад се као правим фина и те ствари ;))) кад год хоћеш ја сам за риме расположена у свако доба.
А како си, нема те ови дана? ;)
СССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
ППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
ММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММЖ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Јеј,ја прошао на буџет! :)
Докторееееееее, па шта сма ја причалааа? :Р Честитам човече!!!!!
A jašta, sve ste fine kad tražite dečkonju :P
Šalim se, evo me, ko miliJon dolara :)) Baš rekoh kumu grofu Vlajku kako sam se sinoć i preksinoć umereno pjanio i baš mi je falilo pošto nisam neko vreme (zbog ispita i tako to), i još preksinoć završih na živoj mjuzi... ih!
A u utorak idem da mi upišu ocenu i gotovo sa ispitima, još samo diplomski u septembru... :)
Šta ima u KG?
Ајој па морам мало фина да будем, јок ко пре нако безобразна. ;)
А свака част, уживанција, ма боле те бригее...:)))
А нема ништа, јуче провала облака, данас огрејало, нит да идеш да се купаш нит да седиш у кући, страхоте. А кажи ми шта је са Енерџи лебарник јој пољубим, нема је да јој се захвалим дала ми ниспирејшн за најновију дефку. :)))
Hau kud aj nou, ne mogu ni za sebe da odgovaram :)) Ode valjda u zavičaj, reče da će da postane tetka ovih dana...
A dadoh ti plus tamo, al' moraće da se probaju ti kukiz jednog dana :)
Хахахаха па тражим је а ње нема, ко да је у земљу пропала, ал нема везее има да је наватам један дан. :)
А фала за плус, на неко окупљање доносим котарицу сас кукиз па једи колко ти душа иште. ;)))
Јееее,онда и ја морам навратити. :)
Па Доцо разуме се...ај мајко на том окупљању три жене и све мушкадија кукууу...:))))
'de nađe tri žene!? :))
Ostavi za mene i docu neki kontigent kukiza sa strane, da se ne razgrabi :D
А не брини па ви се ти повлашћени гости за те кукизе :)
А нађо их Енерџи Лемаја и ја, шта фали. Ајд идем да хасам па се куцкамо после. ;)
Die Spermen grosen eingesprachem! Wir probierte Spermen TM! :)
Gutten tag die Spermens! :)
SPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!
Dobar veče :D
Хрњауууу :)))))
Добро вече мали!
Ždravo mala.
И што те немаа?