U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Koje ljude?
Ове што читају наше бљувотине, помислиће о мени свашта.
Otkad je tebi stalo šta drugi misle o tebi?
Хм, од кад су почеле да круже свакакве приче, сад се претварам да ми је стало да мало заташкам причу, па опет у круг.
Ma opušteno.
Па знам, ал ме мрзи.
Ma opušteno :D
Хаххахаха е сад сам се сетила песме дебилна је потпуно....''Ма само опуштено, опутенооо, биће твоје што је њено...'' хахаххаха гроб песма, ал сам је запамтила вретела се у ''Џобсу'' сто година....
Ajoj...ja se sećam one sisate plavuše što se kupa u kadi :D
Хахахахах, ја спот нисам ни гледала, само сам гледала ди-џеја док је путао то...а после...хахахаххаха е мој Никола.
Kakav sad Nikola?
Ајој, Никола, ма свиђао ми се 11 месеци...и таман да се све среди, почело неко дописивање свашта, кад се он смува са мојом другарицом...а то се завршило прошле године, од тада, нико ми се није чак ни свидео.
11 meseci?
Дап, 11 протраћених месеци, на кога? Идиота!
Mislim stvarno.Sreća pa se sa mnom dopisuješ samo 11 dana :D
Хахахаха није једанаест, мало више, погледаћу баш после пише на МСН-у ја мисим да пише колико...ал ето, немам изгледа среће у љубави.
Ni ja :(
А јбг. таки нам је живот. :(
Buaaaaaaa!!!!
:јеца: а јбг. ваљда ће да падне нека шемица на базенима...или не.