hahahahahahahahahahahahahahahahahah
A ne, nego šta sam, Mici? :P Mojne me nerviraš! Dobro, ima onih što stalno nešto morališu, al' ipak...među NAJFINIJIMA!
:D :D :D
Е Малолетна смислила сам како могу да се упознам са тобом. :) Моја кева одлази пар пута годишње у Панчево да купује неке ствари Бог те пита, углавном она иде са другарицама, следећи пит ћу да ти јавим кад то буде било, па ако можемо да се нађемо, у Панчеву а? Шта кажеш?
О Боже, што ниси био активан кад сма ишла на екскурзију у НС провела сам читав дан тамо и то смо се само шетали и залуђивали и уносили алкохол у хотел ал добро. Да сам знала.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Vas 2 bludnice... 3:)
Ovde je samo Mici bludnica, dok sam ja najfinije dete na Vuki! :D
Хахахаххахха ако си ти најфинијаааа :Р
hahahahahahahahahahahahahahahahahah
A ne, nego šta sam, Mici? :P Mojne me nerviraš! Dobro, ima onih što stalno nešto morališu, al' ipak...među NAJFINIJIMA!
:D :D :D
Ма и ти си ђаволак,само се правиш фина... :)
Eh, eh, doktore, ja mislila da ćeš ti da me podržiš... :)
Možda i jesam, znaš, nisam tako još razmišljala....hmmmmm....
:D
Ма подржавам те,апсолутно,само ти буди оно што ЗАИСТА јеси... :)
Прекосутра у 9 ујутро. Само да то прођем и онда идем на РАСПУСТ!
Srećno!
Уписујем француски,па спремам писмени део (тест) и усмени део (разумевање текста).
Е,сад читам твој коментар на Влајкову дефиницију:
Ја бих га пре послао у рудник или на њиву да ради нешто. :)
И биће нека друштвена корист од њега. :)
Е Малолетна смислила сам како могу да се упознам са тобом. :) Моја кева одлази пар пута годишње у Панчево да купује неке ствари Бог те пита, углавном она иде са другарицама, следећи пит ћу да ти јавим кад то буде било, па ако можемо да се нађемо, у Панчеву а? Шта кажеш?
Хахахахаха па сад ми паде на памет, морам само кеву да питам око тога како и шта и кад иде, а не верујем да ће баш ускоро, али кад-тад. :)))
Како сва окупљања УВЕК заобиђу НС? :)
Није Доктореее, чешће заобилазе Крагујевац. Кад има само 4 активна члана из КГ-а :(
Па добро вас има четворо,али из НСа има буљук,па нема окупљања. Свашта...
О Боже, што ниси био активан кад сма ишла на екскурзију у НС провела сам читав дан тамо и то смо се само шетали и залуђивали и уносили алкохол у хотел ал добро. Да сам знала.
Сад сам и ја мало боље погледао тај хотел где сте били. Стварно је распад невиђени. :)
Хахаххаха па ја ти кажем. Ал нама је било лепо. :)