Larissa FOREVER!!!

1. E tu bi se ovajdile hahahahahaha!

2. Пих, јесте, да бацам слике на половну тему ове половњаче. Таман посла. Пеки, батали, планирам 'форевер' да останем стрејт у сексуалном смислу :))

3. Пих, јесте, да бацам слике на половну тему ове половњаче. Таман посла. Пеки, батали, планирам 'форевер' да останем стрејт у сексуалном смислу :))

Морам да научим да престанем да провоцирам паметне девојке, увек ми дају добар контра-зајеб. :)

4. Hahaha nisi ni ti nevina baš toliko.Priča se po kraju...ovaj sajtu :D

5. Ma, samo joj kaži:
    - Mala, mojne da vadim močugu!
    i ima odma' da se smiri :)))

6. Сти крштен?

То ових дана схватају као врешање, има лежим недељу дана ни крив ни дужан. :)

7. Па да, ви мушкарци слабо користите тај језик, а кад га користите, то је у погрешне сврхе. Боље се држите других оралних радњи, него трачева, верујем да би се и Лариса сложила. :))

8. Što se mene tiče, ja sam uvek za oralisanje sa suprotnim polom :))

9. Ma to je malo za nju :D

10. To je samo za početak :))

11. Овакве теме и овакви разговори су разлог зашто једног дана МОРА да се организује Вукајлијашка оргија. МОРА. :))

12. Hahahahahahahaha, 'ajde da otvorimo novu temu :))))

13. Пеки, а шта мислиш шта смо ми радили док си ти био одсутан? Јеби га, лош ти је тајминг за одлазак.

14. Ajde da otvorimo Larisu,beš temu :D

15. Биће опет ваљда то, није ваљда као Олимпијске игре на четри године?

16. To je iskustvo koje se pamti četiri godine.E peki...čuvaj DUPE :D

17. Da, jeb'o te, bilo je zajebano... Blek Hol mi se žali da još ne može da sedi k'o čovek :)))))

18. To je iskustvo koje se pamti četiri godine.E peki...čuvaj DUPE :D

Хоћеш да кажеш да има и "Топџија" на Вукајији? Аууу, онда ништа, јебига, ја само на пичетину навико... :)

19. Da,od tada ga prima na stojeći hahahahahha.

Peki,nema vojske bez (ČM)artiljerije.

20. Da, jeb'o te, bilo je zajebano... Blek Hol mi se žali da još ne može da sedi k'o čovek :)))))

Ахахаха :)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.