Larissa FOREVER!!!

1. E tu bi se ovajdile hahahahahaha!

2. Пих, јесте, да бацам слике на половну тему ове половњаче. Таман посла. Пеки, батали, планирам 'форевер' да останем стрејт у сексуалном смислу :))

3. Пих, јесте, да бацам слике на половну тему ове половњаче. Таман посла. Пеки, батали, планирам 'форевер' да останем стрејт у сексуалном смислу :))

Морам да научим да престанем да провоцирам паметне девојке, увек ми дају добар контра-зајеб. :)

4. Hahaha nisi ni ti nevina baš toliko.Priča se po kraju...ovaj sajtu :D

5. Ma, samo joj kaži:
    - Mala, mojne da vadim močugu!
    i ima odma' da se smiri :)))

6. Сти крштен?

То ових дана схватају као врешање, има лежим недељу дана ни крив ни дужан. :)

7. Па да, ви мушкарци слабо користите тај језик, а кад га користите, то је у погрешне сврхе. Боље се држите других оралних радњи, него трачева, верујем да би се и Лариса сложила. :))

8. Što se mene tiče, ja sam uvek za oralisanje sa suprotnim polom :))

9. Ma to je malo za nju :D

10. To je samo za početak :))

11. Овакве теме и овакви разговори су разлог зашто једног дана МОРА да се организује Вукајлијашка оргија. МОРА. :))

12. Hahahahahahahaha, 'ajde da otvorimo novu temu :))))

13. Пеки, а шта мислиш шта смо ми радили док си ти био одсутан? Јеби га, лош ти је тајминг за одлазак.

14. Ajde da otvorimo Larisu,beš temu :D

15. Биће опет ваљда то, није ваљда као Олимпијске игре на четри године?

16. To je iskustvo koje se pamti četiri godine.E peki...čuvaj DUPE :D

17. Da, jeb'o te, bilo je zajebano... Blek Hol mi se žali da još ne može da sedi k'o čovek :)))))

18. To je iskustvo koje se pamti četiri godine.E peki...čuvaj DUPE :D

Хоћеш да кажеш да има и "Топџија" на Вукајији? Аууу, онда ништа, јебига, ја само на пичетину навико... :)

19. Da,od tada ga prima na stojeći hahahahahha.

Peki,nema vojske bez (ČM)artiljerije.

20. Da, jeb'o te, bilo je zajebano... Blek Hol mi se žali da još ne može da sedi k'o čovek :)))))

Ахахаха :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.