U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ahahahahaha, mislila sam da samo ja razmišljam o ovakvim stvarima...
Vi ste svi manijaci :D
Jbt, zar nije malo jadno pisati ovde šta biste radili Larisi umesto da izađete (jbt, subota je!) i da to sprovedete na nekoj drugoj? Mislim... Ovo je malo jadno, bez uvrede...
Pekky, mojne mi staješ na muku, bre! Sedim iznad knjige već dva meseca u kontinuitetu, a na Vukajliji sam samo kad pravim pauze. Nema meni izlaska do polovine jula. Mogu samo da maštam o Larissi. Jedva stignem da odgledam poneku utakmicu. Evo, večeras sam se baš nasekir'o zbog nesrećnih Ganaca, al' ko im jebe mater kad su glupi. A iskren da budem, ja bih sa Larisom prošetao tri kruga oko Ade... Gledali bismo u mirnu površinu jezera, pevali šlagere, grickali bele semenke, i tako...
Larisa nije pseto da je setas a ni papagaj da je hranis semenkama. Malo postovanja, molim.
Pa, izvini, šta ako sam ja pseto i papagaj? Ja bih šetao SA NJOM i grickao semenke SA NJOM, a ne bih je šetao i hranio semenkama, molim.
Ja bih nju natako,a vas ko šiša :D
Где се ово сети, легендо! :)
ljudi definišite nešto, polako s tom Larisom :)
Ne, mis'im, stvarno... Ovaj električar baš traži kavgu. A mi smo ovde svi džentlmeni, ne ophodimo se tako prema damama. Gospodine, smatrajte da sam vam bacio rukavicu u lice! Sutra u zoru... Birajte oružje!
Biram ovo
http://sp4.fotolog.com/photo/4/33/27/musasparaguayas/1253139826169_f.jpg
Каква циганка!
:диже носић:
Iš sotono,ne kvari nam temu :D
Dobro si izabrao. A je l' ćemo da se dobacujemo njom, a? :)))
A ti mylyce, odabij sa muške teme. Mi smo ovde sami sebi dovoljni :)))
Ова тема је већ кварна ко ајвар у августу, нема ту шта.
Pa kako ne vidite Miličin poslednji vapaj za nekom sličnom temom za devojke? ;)
Mrmune,ja sam to za sebe izabrao.Ti nabacuj koga hoćeš i na šta hoćeš :D
Milice,aj daj neku sličicu,doprinesi malo temi.
Da, mylyce, daj neku svoju sličicu :))))
Ajde nema spavanja bez večernjeg bacanja :D
Нека отворе тему "Пеки форевер", даћу им слике да окаче и да се пале. :))