Larissa FOREVER!!!

1. Gospode Bože, ja mislio da je ova tema obrisana.

2. Брате ја је данас преко гугла случајно нашао!

3. Ja sam mislio da je Sparta demokratska zemlja.

4. Doveli su Šeherzadu, a ne mogu Larisu, sramota. PU! Ovu temu je otvorio mod, valjda je neće ključnuti.

5. u međuvremenu, larisa je postala krek kurva i jebe se u dupe za 5 evra. na kraju su je pronašli u nekom jarku, napunjenu spermom, izbijenih zuba i izvađenih silikona....

6. Ako Larisa ne vrati Mrmunu jebacki nagon, ne znam ko ce. Larisa, dodji, zivot ljudski je u pitanju.

7. Lemajo, ne budi zločesta, Larisa je još gotivnija uživo, zato mi i hoćemo da dođe.

8. Опет прегледах слике сада, није нормално каква риба.

9. Опет прегледах слике сада. Није нормално колико су је извикали. Да јој се на пар слика не види део брадавице и да није сморила турањем јебеног телефона у сисе, нико је јебено не би констатовао. 100 бољих риба можеш да видиш за један дан кад одеш лети на Аду.

10. Није нормално колико су је извикали. Да јој се на пар слика не види део брадавице и да није сморила турањем јебеног телефона у сисе, нико је јебено не би констатовао. 100 бољих риба можеш да видиш за један дан кад одеш лети на Аду.

Word.

11. 100 бољих риба можеш да видиш за један дан кад одеш лети на Аду.

Ili kad Vukajlijasice okace slike na onoj temi :)

12. Džimi, što si takav? Ona je simbol za sisatu ženu koja voli fudbal, kao što je Valter simbol za narod koji mrzi Švabe.

13. Džimi, što si takav? Ona je simbol za sisatu ženu koja voli fudbal, kao što je Valter simbol za narod koji mrzi Švabe.

Пази, мене у суштини нервирају људи који су претерано опседнути фудбалом. Па, још кад се окупе онако и групно гледају фудбал... То је тако геј.

А жена која се занима за фудбал је ТОТАЛНИ turn-off. :/

14. Па, још кад се окупе онако и групно гледају фудбал... То је тако геј.

Јебему миша, како је то геј?

15. Pa dobro, zamisli da svira nekog Stratokastera iz '58. Mislim da bi ti tada odgovarala.

16. Јебему миша, како је то геј?

Геј је! Парагонски је геј! :))

Pa dobro, zamisli da svira nekog Stratokastera iz '58. Mislim da bi ti tada odgovarala.

То је још горе! Снајке и гитаре! ПУ!
    Гитарисање је мушки спорт! Жена с гитаром, то је исто к'о жена с курцем.

17. Jebi ga Džimi, a žene za bubnjem? Ili bi ti njih samo u prateće vokale slao?

18. Dub

Doveli su Šeherzadu, a ne mogu Larisu, sramota. PU! Ovu temu je otvorio mod, valjda je neće ključnuti.

Taj nesrećnik koji je otvorio temu tada nije bio mod, tako da, ono... :))

А жена која се занима за фудбал је ТОТАЛНИ turn-off. :/

Ahahahahaha, to je tolika istina da je GEJ!!! :))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.