Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Не може ни за бубњем. Бубњар мора да зна да удари мушки, а то жене не могу.
Жена може да свира клавијатуре (то је прилично женски инструмент) и да пева. :)
Dzimi hoce da kaze da zensko treba da bude ovakvo
http://zena.blic.rs/data/images/2009-08-20/2105_devojka-cvet-u-kosi--foto-Public_f.jpg?ver=1251277772
Rad u kuhinji i obavljanje ostalih kućnih poslova ojača ženine ruke, tako da se ne bih složio sa tobom.
Тако је, Катија. Видиш како је то лепо и домаћинско девојче. Једино што има плаве очи, то је мало безвезе, али нису урокљиве, фала богу.
što pre shvatimo da nam je mesto u kuhinji, to bolje po sve nas....
Видиш, то стоји, али не иде и хухиња и бубањ. Нема се времена за све. Једнио да јој скратиш спавање на 4 сата, па да има 10 сати за вежбање бубња, 8 сати за кухињу и 2 сата за поспремање стана.
A seksualne aktivnosti? Isto na ustrb spavanja?
Јеботе, ово звучи као савршен женски дан.
kad da je jebeš onda?
То се рачуна у кухињске активности. Никад ниси на кухињском столу? Пффф, Катија... :)
Seksualne aktivnosti se super uklapaju sa bubnjanjem.
Kako Hani i ja isto razmisljamo :P
Zbog kuhinjskog stola me zaboli me trticna kost. Bolje na tim bubnjevima.
Bogami,zena i bubanj idu....Cindy Blackman je pravi primer.
Pa, spavanje znači jebanje! Spavaš je ta četiri sata, a onda joj daš palice, pa nek' tuče :)))
http://3.bp.blogspot.com/_AW9GBbKr6hE/TJyxubG04mI/AAAAAAAACuc/mfe5hsuPwbk/s1600/larrisa+riquelme+NUDE.jpg
Установили смо, дакле, да јебање може да се интегрише у било коју од три активности на дневном реду - и бубњање и кухиња и спавање.
Pronadjoh ove slike- Larisa pre i posle operacija. Meni iskreno ovo ne lici na nju. Kontam da lazu.
http://www.24sata.info/files.php?file=news/2010/september/larissa_riquelme_1_977911725.jpg
Kakva operacija, operacija kako izliječiti mamurluk?
Ma, lažu dušmani! Svi smo videli kako izgleda sada. Mogu da konstatujem da iako NE SPAVAM, baš bih je rado ISPAVAO! :)))
kakva gupost. jedina razlika je što je na prvoj smorena, na drugoj nasmejana....