Harikiri moderatora

  1. Сурови, човек је рекао част изузецима. И у праву је. Мени је част што ми се не свиђа

  2. ja se izvinjavam, moja brzopletost i nepažnja za svaku su kritiku.

  3. Упућујем ти критику што критикујеш сам себе. Овде мора да се зна ко шта ради, ко је критичар а ко је критичан

  4. Ево и Апострофа са бомбом око појаса,не дајте му да прође у скупштину.

  5. Apostrof, prijavljujem postere koji sadrze druge sajtove i postere u posteru... To rade i elektricar, i church...
    Definicije ne prijavljujem, osim ako su plagijati...

    Обрисаћеш под у блиској будућности.

    Da li je ovo pretnja?

    A Surovi, nista se ne moze svidjati svima, ali vecem delu se svidja...

  6. Ja inace imam originalni recept za pravljenje kvasa. Ne bi ste verovali da ga mozete napraviti od sastojaka koje vec sigurno imate u kuhinji. Samo kada bi ste znali!

  7. па кажи нам, да и ми смртници осетимо сласт тог нектара

  8. Kritika je na mestu, nastojaću da što pre nabavim neki vedriji autofokus. Čuo sam da može i na čekove.

    Hvala svma na brojnim kritikama, imam osećaj da ću konačno uspeti da izađem na pravi put i da ću naći svetlo na kraju ove uske pećine u kojoj se trenutno nalazim.

  9. Osnovni sastojak je bajat prepecen hleb. Onda pise nesto na aramejskom pa posle toga pise "prijatno, uzivajte!"

  10. @Stefan Kostić: sad menjaš priču. Prvo svi, sad veći deo... Zašto imam osećaj da će na kraju da ispadne nešto sedmo. Većem delu čega? :D

  11. Vecem delu persona koje su imale privilegiju da procitaju tu definiciju... :)))

  12. Значи, узмеш бајат хлеб, препечеш га, напишеш нешто на арамејском (је л' има арамејски у гугл транслејту?) и онда уживаш? Искористићу ову прилику да те критикујем што си ономад направио пометњу на берзи хлеба и рибе, џизс.

  13. Vecem delu persona koje su imale privilegiju da procitaju tu definiciju... :)))

    Misliš većem delu koje je imalo privilegiju da pročita i oceni? Ako je tako onda da, ja se izvinjvam u pravu si :)

    šalim se ja samo i do pola sam ozbiljan, no nisam siguran tačno u vezi čega he!

  14. Da, to mislim...
    Znači definicija se vraća kući? :)

  15. I need a bread... for my bred-gun.

    Kritika za ribu i lebac nije na mestu. Gladnih usta je bilo na hiljade a ja sam sa korpicom hleba i nekoliko riba. Sta je trebalo da uradim? Da naplacujem po trzisnoj ceni?! Danas bih bio bogat ali mi savest ne bi bila cista Zmio.

  16. Па како да не, писани арамејски на тихој ватри је основни састојак кваса, пића богова.

  17. Za Zmiu...
    Nadjoh nešto za pivo, pa vidi ako može da se iskoristi... Prevedeno je sa slovenačkog... :)

    РЕЦЕПТИ ЗА ПИВО
    (Рецепти на сопствени ризик!)

    1. Рецепт
    У десет литара воде сипати попраженега 15 Даг јечма (цела зрна), 1.5 ДГ-хоп шаку кукуруза и 15 даг шећера. То је полако ври два сата квасца. Када течност се хлади од деформације кроз крпом, а затим додати 2 Даг. После дванаест сати сипајте пиво у боцама, чеп, Стопперс и знање језика низа. Боце се налазе у хладно подруму. После десет дана пиво је јестиво. Боље је да лежи мало дуже. (Рецепт рурални гласова).

    2. Рецепт
    10 литара воде, шећера 15 Даг, Даг 2 хмеља, 12 Даг изгорео јечам (кнајпове кафу). Прокувати све заједно два сата, а затим хлади и деформације кроз густе тканине. Чак и млаке течности, додати квасац и 2 Даг четвртине литре алкохола онда тецни микс. Спени добро, нека стоји за тако дуго да муља се населе на дно посуде. Сој, а затим проверите да ли је муљ није подигнута. Сипати у флаше пива, запушачем и чувају их у хладном подруму за четири до пет дана. (Реципе од недељу Монфалцоне дневник).

    3.Рецепт
    Једанаест литара воде, 30 даг шећера 15 даг пржена јечма (кнајп), 2 Даг хмеља, квасца 1,5 Даг јечма. Шећера и хмеља треба комбиновати у торбу платно и ставити у воду. Кук за пола сата и дозволити да се охлади. У чашу сипати неке течности у њему, микс квасац, сипати назад у пивино и оставите да стоји 10 до 12 сати. Затим сипајте пиво у боцама, чеп или Стопперс приложен уз ниску. Боце чувају на хладном, тамном месту. Примењена је већ више од два дана.

    4. Рецепт
    Петнаест литара воде, 25 Даг јечма, кукуруза 25 дг, 10 дг цео кнајпа, 2 Даг хмеља. Кук за три сата у торбу (или фајлови после кувања). Када течност је цоол, додајте шећер и квасац растворен у Ворт заједно. Све, микс, сипати у флаше, добро запушачем. Када више пива, то боље. (Рецепт је из Шкофја Лока).

    5. Рецепт
    Припрема слада: Јечам је натопљена у води неколико сати, она шири у танком слоју у влажном крпом, а затим покрити са другом крпом. Па оставите да се взкали. Између уверивши се да су још увек влажну крпу. Ако је могуће, мешати неколико пута и навлажити. То даје зелено слада. Може се одмах конзумира или сушено на температури око 50 ° Ц и чувају за неко време. Пре употребе уклоните клице и пуца.
    Ми треба да се припреме пиво слад 2,5 кг. Грубо сломили слада и трести га у пет литара воде. Резултат каша са спорим мешање полако загрева до 70 ° Ц и држите на тој температури најмање пола сата. Соја онда каша. У циљу да искористи преостале слада остатака шећера на крпи три или четири пута покривена водом, загреје до око 70 ° Ц. Потребно нам је пет литара. Добијену течност, око 10 литара, јаке врућине и држати кључања за 15 до 20 минута. У међувремену, додајте 2,5 Даг течности хмеља.
    Пивино добијени кување цоол 10-12 ° Ц, додати 10 даг квасца густе течности пивског (пекарског може). Исперите заквашено пивино нека стоје на чистом и хладном месту (8 до 10 ° Ц) да је алкохолно врење је завршено. Ово ће бити учињено када се високи пене престали и квасац да се населе. Ово даје младе домаће пиво да буду кул и нешто Пасс. Сипати га у чисте и суве флаше, добро запримо, скалдишчимо најмање 10 дана на хладном и тамном месту. (Пиваре Лашко рецепт).

    Живели!

  18. Мали прсте, критика је на месту. Та твоја квазихуманитарна акција без сагледавања дугорочних последица нас је и довела овде где смо - у говнима. Требало је да их научиш да лове рибу и месе леба, јебем их смотане.

  19. Ne pokusavajte ovo sto kaze Stefan, potrovacete se!

  20. @StefanKostić: ovaj sajt nikada se nije zalagao za demokratiju. Manje više uvek je važilo ono pravilo da svako radi na svoju ruku, a kad neko nije skroz siguran, onda pitaju mene pa ja kažem kako je.

    Mogao bih da ti obrazlažem zbog čega ti definicija nije dobra, ali bih te zamolio da mi veruješ na reč kada kažem da nije kul.

    Moraš da se suzdržiš od potrebe da kreneš u tom pravcu definisanja pošto vodi ka totalnoj propasti (čitaj: odsustvu mog blagoslova)

    glavna zamerka je usiljen opštepoznat veštački humor i totalno odsustvo veze između tela definicije i primera. takođe, telo definicije je užasno.

    oftopikujemo dobri moj, što bi rekli, skrenusmo sa teme.

    p.s. nisam ti je ja obrisao, lololo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.