Ко последњи победник 51

1. Е Гого, сад си ме разочарала, ја само Туборг не конзумирам све остало може. :)))

2. Zdravo kumo :D

Tuborg Green...
    Gogo ti kao da si iz Vinču kad voliš zeleno :D

3. A jel' može Jelen,i tu sam felu probala? :))

4. Volim i ja zeleno, boga mu, pa nisam radioaktivna! :)

5. Може, Јелен волеем.

6. Ovamo pišem o pivu,(kao,razumem se),a u stvari kad cunem,pijem vino ili koktele...ju,ju...:))

7. Ljudi, Nikšićko! Nemojte mnogo razmišljati, eto vam proverena informacija. :)

8. E pa ja živim prekoputa Vinču :D

9. Leštane, Kaluđerica ili baš Vinča?

10. Leštane :D

HTF ti znaš za moju selendru?

11. Imam nekog druga tamo, a drugi se preselio u Mirijevo. :) Bila sam čak za doček jedne Nove godine u Leštanima, aha! :)

12. Jel te nisu spopadali?Mislim retke su devojke koje se vrate čitave sa tih proslava :D

13. Кукууу, шта ли је овај радио.

14. Beži Mici,glavom bez obzira! :))

15. Paaa, zapravo nađoh tad nekog potencijalnog đuvegiju.. ;D Ali brzo ispade iz igre..šteta, bio je fin momak. Zato je i ispao... :D

16. Видиш ли Гого, и после треба да дођем код њега да ме очерупају они његови. Нека хвала! О па да, могу другаре Ђаволе да позовем :)))

17. Hehehe a gde ste tačno slavili doček?

18. Ma gde znam, išli 306icom ili koji već bus ide do tamo, pa do kraja trase, i onda drug došao kolima po nas i odvezao nas još dalje. :D
    A ovaj drugi živi preko puta podruma pića Pekmez. :D Kad smo videli, sve nam je bilo jasno, i konstatovali smo da je on još i dobar ispao gde je odrastao.. :D

19. Hahaha pa 50 metar odatle živi moj ortak :D
    Šta nam fali baš smo cool.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.