U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
U Sapcu, kod kuce sam trenutno.
Ja sam mislio da si ti iz NS-a.Imam ja rodbinu u Šapcu :D
Hahaha, ne zezaj. :) Jesu li bas u Sapcu ili neko mesto pored? Dolazis li u Sabac na vasar? :D
Baš u Šapcu.A bio sam jednom na vašaru :D
E pozdrav,idem na spavanje.
Ajd, drugi put cu te ispitati od kojih su kuca. :)
Laka noc.
hahahahahah kakvu sam defku naslaaaa, pa malom moram sutra da pokazem obavezno!
Baci i ovde link. :)
Jaooo, pa raspravljamo se oko nje celo vece
http://vukajlija.com/larisa-rikelme/178424#comment_422220
Hahahaha, jao boze, pa sto se oko nje raspravljate? Nisi valjda ljubomorna na Larisu? :D
Ma ne nisam bila, dok nije pocela svaka druga rec da bude Larisa, eto sad imamo jos jednu temu da se prepucavamo :D
Ahahahaha, e blago vama, sjajni ste! :)
Jao, moram da ti se pohvalim, dobila sam gomilu lakova za nokte, neke senke i maskare, odusevljena sam totalno. :D
Фала, само се питам на какв чи ће циркус да личи наш сусрет. :)
Еее свака част! Оћем и ја! А надам се да је бар један лак црвени иначе не вреди ништа.
A kad planirate susret? :)
Ima jedan bordo, ima i plavo-zeleni, i roze i ciklama, i ljubiicaasttiiiii predivan, srebrni, beli, sa sljokicama..uf! Odusevljena sam. :D
Хахахахха е ако има циклама, онда сам и ја одушевљенаа...:)
Ма где знам, причамо о томе већ неко време ал ништа конкретно, на крају ћу, кад се изнервирам да седнем на бус и одем у Београд и да му почупам уши.
Tako i treba. :) A imaces neku priliku zbog koje dolazis ili specijalno zbog cupanja usiju? :D
Ма оно, ићи ћу у неку куповину крпица можда, па могу да свратим успут да му почупам уши, е сад он какав је смотан само ће на томе да остане. ;)))
Valjda ti nisi smotana, pa znas sta ti je ciniti... ;)
Па неће да може, још ја све да урадим, мало сутра. :Р
Све све, али више стварно нема смисла да се одлаже наше упознавање. Није фер.
:D E Mici, Mici, sa srecom, to je sve sto cu ti reci. :D
А фала, са оним мргудом ће ми требати пун џак среће.
Е поче киша и код мене. Пу!
Идем ја да спавам не вреди. Лаку ноћ Стаклена..:*