Ко последњи победник 51

1. Dobro veče svima.A kako se igra ova igra?

2. Хехе, па дописујеш се, лупаш, зезање, и ко је последњи он је победник...ма млаћење уи сваком случају.

3. Okej hvala ti.Ja sam nov, baš sam malopre otvorio nalog.

4. Желим ти срећан боравак на сајту. :)

5. Hehe hvala.To mi je rekla i devojka pre nego što sam se odselio od nje...joj :D

6. Ahahaha kakav crnjak. :D

7. Хахааа, па извини што сам те натерала да се присетиш лоших времена. :)

8. Ma nisu bila loša, mislim bilo nam je lepo.A bilo je lepo i njenom dečku xD

9. Хахахах е извини мојне да се љутиш, ал ја морам да ти кажем да ми страшно изгледа као да си нечији дупли, али опасно!
    :) Мојне да се љутиш, вероватно грешим.

10. Osećam miris španske serije. :)

11. Sada me i ti napadaš.Izgleda da je previše duplih na sajtu, više se ne zna ko je ko.

12. Hahah, vi to svakog novog spopadate da je dupli? :D
    Nadam se da nisam vise nova ovde. :)

13. A kada ću ja da se odomaćim?

14. Ма не нападам те, шта се људиш одмах, само ти кажем, ја не сумнјам на свакога ал ти си ми запао за око. :)
    Пуфницее, не брини, нећу да те нападам. ;)

15. I meni je sumnjiv, aha.

16. Nemoj, ionako ne znam da se branim. :)
    Ali i dalje se osecam kao vanzemaljac. :D

17. Онако.
    Пуфно, да ли си сигурна да ниси ванземаљац а? :)

18. Sa mnom se nikad ne zna! :) Zaljubljena sam u vanzemaljca, je l' se to racuna? :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.