Ко последњи победник 51

1. Mici,da ti pomognem:
    Danke schön,meine Liebe :)

2. Jeste Gogooo, a mene mrzi da prebacujem na nemacki samo zbog umlauta :P i zaboravila sam da je Liebe jebem ti, sve gledam da ne pomesam Lebe i ovo...auu al dobro.

3. Ma,svaka ti ćast,frojlajn :)))

4. Ma de mi svaka cast, sad bi me profesorka ubila. A tebi fala, moram ovog leta da ucim nemacki ozbiljno. :)))

5. Eee,ja se odmaram od njega-'fala Bogu!!!
    Što mi više "vetri"-meni lepše(a i mojim učenicima) hehehehe :))

6. Nije valjda da si profesor nemackog, aaaa, pa dodji deder kod mene jedared da mi objasnis par stvari. :)))

7. Nisam,Mici,dajem časove osnovcima,a nemački sam slušala na studijama 4 semestra :))

8. A, pa dobro, ja se taman ponadala, nema veze. Moram Enerdzi da upregnem, ona mi je ekspert. ;)

9. И причај, како живиш по овој киши?

10. Spavam ko pceto,ošamućena skroz!Nikako da se ovremeni pa da palim na plažu,sunce joj kalajisano! :)

11. Иххх, знам о чему причаш, па сањам базене свако вече. :) Јесли ли била скоро на неком окупљању? Кад ћете у Крагујевац да дођете аман људови?

12. Ljudovi ja sam danas mnogo srećan!!!

13. Nisam bila nijedared,ali sam se dogovorila sus sestru(i ona "vukajliše")da se nekeko doteturamo na sledeće okupljanje-kako god znamo :))
    A u Kg nisam nikad bila,nema kuj da me vabi.. :))

14. Vozim ja još 4 Vukajlijaša u KG , ako bude okupljanje!!!;-)

15. E,nek' si srećan,Nidžo-a kaži nam razlog?(Ako se sme znati) :))

16. Žena mi dobila 40 % fonda za stalno 3 autobusk4e stanice od kuće!!!;-))))

17. Их бре, па ето потрпајте се у двоја троја кола па дођите једаред, иначе Предраг је из Баточине а то је ту поред Крагујевца па можемо он и ја да вам покажемо град (читај најбоље кафане) ;))
    Никола свака чест. :) А што си срећан ако смем да знам?

18. Ako ima nesto da se zalije za lepe vesti, je l mozam da se pridruzim???

19. Aaaaaa,muštuluk!!! ;))))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.