Ко последњи победник 51

1. Evo kuckam po tastaturi.

Znate kovači su divni ljudi, oni ceo dan kuckaju :D

2. xxaxaxaxxxa..

znaci imamo i kovaca ovdi... :DD
    zez

3. Hahahaha..
    Nego, čime se ti baviš?

4. bavi se kuckanjem... ;D

5. Uživam u društvu lepih devojaka.Šta tu ima da se priča.

6. zenskaros..... :DDD (sala)

7. Nije isključeno.Malo provoda nije nikoga ubilo.

8. onda se ne salim.. XD

9. Haha ti si neka opasna zečica.Da nisi iz Zemuna?

10. ee jbg nisam.. :DD

11. Vi vanzemunci se uvek smejete na to, ja stvarno ne znam šta je smešno :D

12. pa pali su mi na pamet vicevi o vama.. zemuncima.. :DD

13. Čuj vicevi.Pa to je sve istina :D

14. axxaxaxax.. da vidim i to cudo.. :DD

15. Dobro, ja ne nosim kajlu i trenerku, ali uglavnom ostalo je sve na mestu :D

16. xa... a ona fora biti il ne biti pitanje je koga???

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.