Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Еве ме, никуд ја не бежи, неко контам треба мало да вас пустим да попричате. (читај, не желим да зарадим од Гоге батине што лоше утичем на тебе) ;)))
Heheheheee,nije Sno tako bespomoćna,Mici :))))
Al' zato ja ispadoh 'ajduk! :))
(Gosin-'ajduk) :))
Ne se sekiraj, moja je Goga laf!:)
Nego ja pomislih da sam vas prekinula u stogodcemu, pa se izvinjajem!
Aj' ne brboći,nisam navikla da me 'fališ javno!
Sa' sam pocrvenela!
Хахахахахха :)) ма шалим се ја, Гога је добра на лебац да је мажеш.
:crveni k'o pirotska paprika iz dojajne berbe:
Pa samo sam kulturna, jes mi rekla da se lepo ponasam u drustvu, da ne prd... kad sam u drustvu, i da ne pricam o politici u drustvu?!!:D
Jesam,a 'el si se preslišala (svih 1438 stavki) pre nego što si sela za komp????A?A?
:))
Ма овде може свееее, па ни ја се не понашам увек лепо па ме још нису излемали. ХА! ;)))
Auh, bogamu, zaboravila sam ono za cackanje nosa, da l se koristi cackalica, ili pod stolnjakom... :(
Pozdravljam vas, lejdis, dosla mi je ruznija polovina, idem da je zabavljam!
E,Mici,kad nas jednom(daj Bože) vidiš uživo,pokrivićeš se od smeha :)))
ХАхааххахах Гого па није ваљда толки црњак!? Ћао Снохватице, уживај! :)
Zezam se,ona je mlađa,ali ja nju "slušam",ona je glavna! :))
Ćao,sele,se vidimo sjutra :)
Idem i ja,opet sutra rano ustajanje....Pozdrav,Mici :))))
Juhuuu, neko prisutan? :)
Eve me.:) Nisam bas nesto posebno raspolozena, Staklena ajde neku tehniku da me oraspolozis...
Becherovka + tonik, radi 100%, sad sam probala.. :D
Bila mi drugarica do malopre, sedele na terasi i cirkale malo..jao. Težak ovaj studentski život, nema šta. :D
Hahahhahhaha ma tezak tezak, kopate po ceoo daaam ;P
Je li, Marinija, da idem za Novi Sad, m?
Biću sama u tuđem stanu..ono kao...malo mi bzvz, ali šta da se radi, posao zove..
Pa sto da ne idess, a u Novoom Sadu zivi Doktor pa mozete nesto da organizujete.
Možda budem radila kao obezbeđenje na Exitu, pa ću ga detaljno pretresati prilikom ulaska.. :D