Prijava

"Evo,mene" zanima kakva su vasa iskustva sa raskidima?!

A što ti postavljaš temu u njegovo ime...? :)))

Зато што он није смео, очито. :)

Ma neeeeeeeeeeeee....:D

Kakva je sisa... :)) Evo,mene šta se stidiš, nije to sramota... :)
No, da ne spamujemo temu više...
Dosta teško i zajebano pitanje i zavisi od milion faktora... Od toga da li sam raskinuo ja ili ona, od trenutnih osećanja koje imam prema njoj, itd...
Ali diskretno uhođenje je neminovno... :)

Зовем и дахћем у слушалицу, а каткад се напијем, па бензином испишем њено име на ливади испред њене зграде, па све то запалим.

Ha ha, pao neki raskid...? :))

Ja uglavnom... Pa, plačem. Da, ja mnogo plačem. Može čak da se kaže da sam velika plačipička. I kad raskidam ja, i kada raskidaju one, ja uvek plačem. Plačem i kad je sve u redu. I kad mi je lepo. I kad sam najsrećniji, ja opet plačem. Jebi ga, možda bi trebalo da se obratim nekom stručnom licu za pomoć...

Uhodimo ga.

Ja obično, nakon perioda ranjenosti, uspostavim kontrolu i motivišem se, izgradim socijalnu vrednost 3 nivoa iznad njene, postižem nekakve uspehe kakve ona ne...dok se ne zaljubi u mene ponovo. I tu je osveti kraj. Još nisam imao srca da ih nakon toga dovedem pred svršen čin i onda "iz detinjstva" poteram u pičku materinu.

Doduše, samo 2 su inicirale raskid, nije to dovoljno za neko pravilo...

Mr.Moon-e, suze su dar, zašto bi ga sebi uskratio? Plači, brate

Ma, zezao sam se. Nisam plak'o od drugog razreda, kad sam pao i slomio ruku. Ali ni tad nisam plakao zbog bola i pada, nego zato što mi ispade sladoled koji sam jeo, pravo u neku baru, jebem li mu sve po spisku :)))

Vehbija Ćoralić:
A kako si siguran da ce ona da se opet zaljubi u tebe?!

Lejdi Jovana...
Ja cu ti pomoci da se osvetimo tvom bivsem decku :))))

Kad se svetis nekom.
Prva stvar koju moras imati na umu da je kurac ona deviza "osveta se najbolje sluzi hladna" il je hasas vrucu ili je ne jedes uopste. Ladan je dobar samo sladoled. I koka kola.
Prvo sta bi trebala da uradis, jeste da ga okrenes i kazes mu da zelis da popricas sa njim. Zato sto zelis da krenes dalje u zivotu. Zatim ako pristane gospodin Jadnik. Dodjes maksimalno "nemarno sredjena" (to je onaj fazon kad se ubacis u trenerku, topic i japanke, i u ruku turis samo telefon novcanik i cigare) naravno. Angazujes drugaricu da te zove u periodu od 20 mina tokom razgovora. Kad razgovaras sa "potencijalnim novim deckom" (drugaricom) nemoj da se smeskas i kikoces. Pale recenice tipa "Dobro Milose ako sam ti rekla da cu te zvati u deset zvacu te tada. Idi na fudbal"
Ispruzis nogice i buljis u jednu tacku. Pricas sa bivsim deckom o nebitnim temama. Zatim ga sa vremena na vreme pogledas krajnje zbunjeno. Kao da ne znas ko je on....
drugi poziv od drugarice.
Ne javljas se. Naravno potrudi se da on na displeju vidi ime novog tipa.
Kad ti on kaze da se javis. Ti ga tuzno pogledas nasmejes se i ne prokomentarises.
Zatim. Iako niste dotakli temu vaseg raskida. Zoves konobara. Placas pice.
A ako ti on stavi do znanja da niste pricali o temi zbog koje si ga zvala.
Opet osmeh.
I kazes mu da ti je sad sve jasno :)
Ovo je prva faza ukoliko vodis misiju "slomi skota i nateraj ga da ti se vrati"
A ako zelis da mu se ukenjas u zivot..
Sacu ti zovem majstora za to. :)

Nda, shvatam. Jedna od okrutnijih stvari koje bi mogla da mu uradis je da mu nabacis (jer je vreme da i on krene dalje) nekog zenskog skota koji ce mu u toj meri ogaditi zenski rod da ce postati gej. Onda ga upoznas sa nekim gej skotom koji ce ga vratiti na strejt. Tako mozes da ga setas tamo - vamo sve dok mu se ne ogadi i ljubav i seks i zivot i sve. Ovo je malko komplikovano za izvesti ali se svakako isplati.

@Lady Jovana, izadjes lepo sa mnom na pice (sad kad te pozovem preko pvt), i sutradan kada se probudis, veruj mi bolece te uvo i ko je on uopste, a ne da li si mu se i kako osvetila.
Secaces ga se, neces ga zaboraviti (to ne trazi od mene), ali ce ti savrseno pucati ona stvar (da prostis) ko je tvoj bivsi tebi bio uopste.

hahahahahahahahhahahaa
Jana, Prst i Lit su svojim postovima pomogli meni da mi bude do jaja veče i da se smejem ko budala već 10 min na napisano:))))
Našla si Jovana koga da pitaš za savet:)))
Vas troje ste ludaci i ja vas obožavam ♥

E i ja se moram javiti... fora i nije tako loša, ali moraš računati na to da je starija od Grčke pa da bi je i ona mogla znati i sjebati te...
A da, možda si ipak ljubomorna pa ti predlažem da prihvatiš litov poziv i vratiš mu istom mjerom!

А што му се светиш ако си га шутнула?

Ja mislim da je najbolje da mu se osvetis, tako sto ces mu smuvati devojku, i snimiti neki eroticni video klip sa doticnom, koji ces, jelte, postaviti na internet i proslediti, svim njegovim prijateljima, a i nama na Vukajliji.

Lejdi a da te pitam ja...Ovaj...El je on u tom periodu dok je ljubio nju u usta.. Mislim el osecao tvoje ukuse ili nije imao kontakta sa tobom?

GM:
Zato sto je tako zanimljivije.I zato sto se u mene takvu i zaljubio...