Спортски квиз

1. Чиме је, ако је веровати причама (никад није потврђено), Звезда платила Хајдуку одштету за Владимира Беару?

2. Mislim da beše autobusom.

3. Prosleđujem pravo postavljanja pitanja nekom drugom učesniku. (Može opet i Stiven)

4. Зашто је Џордан један кратак период у Булсима носио број 45?

5. Hvatali ga ridžovani u 23-jci pa njima u inat?

6. Зато што су повукли двајстројку након што се МЏ први пут пензионисао. Па су морали да је "враћају" кад се он вратио, а није могло баш одмах да се одради то.

7. Bio je povučen njegov broj :)

8. Зато што је носио број 45 у бејзбол екипи где је играо у паузи баскета.

9. Стивен погодио.

10. a 23ku je poneo jer mu je rođeni brat reko: "Majkl, ja sam dva puta bolji od tebe!"...a Majklov brat je nosio 45. Pa je Majkl izračunao :)

11. Да, његов брат вероватно има 12 НБА титула и 10 МВП трофеја. :)

12. Шекуларац сматра да Џајић није најбољи југословенски фудбалер свих времена и рекао је да се мора признати да су од њих двојице бољи Стјепан Бобек и још један фудбалер чије име треба да погодите. По Шекуларцу, тај човек је најбољи југословенски фудбалер у историји.

13. A ja sam čuo drugu priču. Kada je Džordan prvi put došao u Čikago hteo je da uzme broj 45 jer je taj broj njegov burazer nosio kada je nastupao za neku tamo ekipu, broj je bio zauzet pa je on broj 45 podelio sa 2 i onda zaokružio na 23, a kada je drugi put došao u Bulse i zbog toga i zbog ovoga što ste rekli je uzeo baš broj 45.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.